Blogolj!

Gyurcsány a pusztító halálcsillag


A DK elnöke totális pusztító támadásban van. A kormányt és a kormánypártokat ugyan rutinszerűen gyalázza, de az eszement böszme valódi célja a teljes ellenzék maga alá gyűrése. Aki ellenáll, azt pedig elpusztítja. Emiatt már elképesztő tűzerővel lövi a balliberális ellenségeit. Botka László nyíltszíni legyilkolása után most leginkább az LMP került a célkeresztjébe.

Gyurcsány 15 éve a permanens támadás folyamatában létezik. Neki mindenki ellenség. A vereséget és az elutasítást képtelen földolgozni, képtelen tanulni belőlük, képtelen levonni a konzekvenciákat, képtelen megújulni. Immár csak a féktelen düh és a bosszúvágy vezérli.

Bosszút akar állni az MSZP, a baloldalon és Orbán Viktoron. Ez előbbi sikerülhet, hiszen épp a szemünk láttára veri szét, teszi tönkre vagy foglalja el az ellenzéki pártokat a választások előtt fél évvel. Orbán legyőzésére viszont pont annyi esélye van, mint trójai falónak az epsomi derbyn…

A balliberális oldalon viszont egyre nagyobb sikerrel áll bosszút, amihez persze kellenek a Molnár Gyula féle cinkostársak. Hiába ismerte föl Botka, hogy Gyurcsánnyal nem csak győzni nem lehet, de együtt élni sem az ellenzéki oldalon, végül a saját pártja dobta oda koncként Gyurcsánynak.

Botka belekezdett az baloldal számára egyetlen értelmes, valamiféle jövő, a megkapaszkodás lehetőségét ígérő Gyurcsánytalanítási programba. Ám jött a trójai falóként MSZP-ben maradt gyurcsányista hadosztály, a Molnár Gyula - Hiller István – Kunhalmi Ágnes vezette budapesti élcsapat és örökre hidegre tették a szocik örök ígéretét.

Majd azzal a lendülettel át is adták az ellenzék „kvázi” vezetését az eddig öt százalékos küszöbért küzdő DK-s pártelnöknek, azaz magának Gyurcsánynak.

Gyurcsány pedig, a Botka feletti diadalának örömével a pofáján, egyből el is kezdte ledarálni az MSZP maradékát. Már nem akar sem közös listát, sem közös miniszterelnökjelöltet… Csak koordinált indulást, ahol az mszp-s jelölteket majd Gyurcsány szájíze szerint válogatja össze a Molnár Gyula féle kollaboráns vezetés.

Miután a szocikat ily sikerrel és gyorsan bedarálta, a megszállt területen hátrahagyva a Molnár Gyula féle helyőrséget, Gyurcsány a tűzerejét a többiek felé fordította. Az LMP van soron, hisz ha valaki, hát Gyurcsány pontosan tudja, hogy ron werber miféle aljasságokra képes a kampányban. 2002 óta jó néhány közös gyűlöletkampányon vannak túl. De Werber most más mellett áll… Most az LMP fizeti a gyűlöletipar mesterét. Gyurcsány pedig attól fél, hogy vele az LMP sikeresebb lesz az aljasságban és a gyűlöletkeltésben, mint ő…

És mivel az LMP hallani sem akar a koordinált indulásról, így Gyurcsánynak nem lehet beleszólása abba, hogy ha az LMP eléri az öt százalékot, akkor kiket juttat be a Palamentbe. Ráadásul, ha az LMP önerőből átlépi az öt százalékos küszöböt, akkor továbbra is alternatíva, versenytárs marad a balliberális oldalon. Gyurcsány szemében pedig elpusztítandó ellenség.  

Ezért hát Gyurcsány, mint halálcsillag az LMP ellen fordult. A következő hetek legfontosabb kérdése lesz, hogy van-e elég beépített embere az LMP-ben (netán magát Werbert is ő küldte rájuk) - és elég lesz-e a balliberális médiaössztűz - az LMP bedarálására vagy elpusztításra.

Megállítják-e a gyurcsányi halálcsillagot a sajátjai, vagy csak majd jövő áprilisban, a választásokon pusztítják el a kormánypártok a sötét oldal legsötétebb tényezőjét.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/44180/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?