Blogolj!

Elképesztő videó! Kurz elmenekült Juncker júdás-csókja elől


Emlékezetes jelenet volt, amikor a feltehetően erősen ittas Juncker, önkontrolját vesztve, pofozni kezdte a magyar kormányfőt. A világ minden tisztességes intézményében, a másnap reggeli kijózanodást követően azonnal jön a lemondás. Ha nem, akkor a kirúgás…

Nos, Juncker nem mondott le (tán ki se józanodott azóta) és ki sem rúgták, sőt, gondtalanul folytathatja részeg ámokfutását. Ám úgy tűnik, a politikusok egyre inkább felkészülnek az Európai Bizottság elnökének várható, konyaktól fűtött akcióira.

Így tett az osztrák választáson győztes Néppárt vezetője is. A találkozójukon a kamerák nyilvánossága előtt a következő elképesztő jelenet látszódott le:

Jön Kurz, akit Juncker, az alkoholtól elbutult idióta arcán egy mosolygásszerű grimasszal és tárt karokkal fogad. Kétoldalról megragadja a leendő osztrák kancellárt, magához húzza és próbálja jobbról balról megcsókolni. Ám Sebastian Kurz erősen megfogja Junckert és kellően távol tartja magát tőle ahhoz, hogy Juncker látványosan csak a levegőt csókolgathassa….

Íme videón:

Ez a részeges idióta ma Európa első embere. Neki kellene ezekben a vészterhes, muzulmán beözönléstől és gyilkos terrorizmustól sújtott időkben erős kézzel és szilárd alapokon állva vezetnie az Európai Uniót….

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/44177/pics/lead_800x600.png
demagóg,európai bizottság,európai unió,inkvizítor,juncker,sebastian kurz
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Illés 2017-10-30 06:24:07
Mocsokdögdisznó!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?