Blogolj!

Simicska g. Lajos folytatja a részeg ámokfutását


Most éppen az MSZP-t akarja nyilvánosan lenyúlni. Két üveg whiskey között elküldte ivócimborját, Csintalan Sándort, foglalja már el neki a szoci pártot.

Úgy tűnik, Csintalan se józanodott ki az elmúlt pár évben, napi rátöltéssel tartja a megfelelően magas alkoholszintet. Ezért aztán semmi kivetnivalót nem talált az ötletben, rögvest hívta is valamelyik, Simicska g. Lajos által fizetett firkászt, hogy írja meg, ő bizony szívesen átvenne az MSZP vezetését.

Csintalan, mint MSZP elnök. Simicska g. Lajos táskacipelője, aki MSZMP-sből lett szocdem, szocdemből lett mszp-s, mszpsből lett az mszp belső ellenzéke, majd mszp-s belső ellenzékből lett fideszes, aztán a persze a gecizésből kifolyólag jobbikos. De legfőképpen totál alkoholista.

De ő aztán magától értetődőnek tartaná, hogy a szocik szívesen látnák őt, mint megmentő pártelnököt. Mondjuk az alkohol, a szoci pártelnökökkel általában szoros barátságban van, de azért azt ne feledjük, hogy Horn Gyula öt üveg vodka után értelmesebbeket böfögött, mint Csintalan akár józanul. Bár ez utóbbi állapot azért az elkövetkezendő években nem nagyon fenyegeti, whiskey-ből még sokra telik Simicska g. Lajosnak…

Na szóval a plakátfestős-behugyozós akción fölbátorodva, Simicska kitalálta, hogy itt az alkalom a jobbik megvétele után a szocik megvételére. A szokásosnál is nagyobb adagot töltve Csintalanba kilökte azt a média elé, hogy Sanyikám, nyomulj már egy kicsit, hátha téged szívesebben látnak, mint az idióta Fletót.

És miután Csintalan elég bátorra itta magát, el is indult lenyúlni a szocikat. A nagyon független Hont András féle hvg meg, - kellő hirdetési pénzért cserébe - persze le is hozta Csintalan bejelentkezését. Nem is kérdezem, mennyi ész kellett ahhoz, hogy ezt egy hvg-s gond nélkül leírja, mert ugye van az a „gecis” pénz, amiért bármit.  

Csintalan persze olyan mérhetetlenül bátor ostoba és részeg volt, hogy nem is titkolta, mindezt annak érdekében teszi, hogy a lejtőn lévő jobbikot valahogy beleerőszakolja a szintén nem túl sikeres baloldali össze(nem)fogósdiba.

Itt tart ma az ügy. Úgy tűnik, Simicska g. Lajos és ivócimborája, Csintalan Sanyi, az alkoholmérgezéses álmukat alusszák. Ha majd megébrednek és a kiszáradt torkukra és a kínzó fejfájásukra eleget isznak, akkor várhatjuk tőlük az újabb abszurdot…

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/43270/pics/lead_800x600.jpeg
csintalan sándor,demagóg,inkvizítor,jobbik,mszp,simicska (g.) lajos
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-07 19:25:44
A bohócok a cirkuszban nevettetnek, a közéletben nevetségesek!
Válaszolok
roza 2017-10-07 11:35:36
Nem véletlenűl páholták el valaha ,talán megérdemelte,vagy előre kiosztották a csintalanságáért.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?