Blogolj!

A Böszme születésnapja


Ma 11 éve derült fény Magyarország történelmének legnagyobb választási csalására. Ma 11 éve született meg az öszödi böszme, a hatalomért mindenre képes szocialista hazaáruló mintapéldája.

Ma 11 éve az a nap, egy békés vasárnapnak indult. Aztán „valaki bedobta a Magyar Rádió postaládájába” azt a bizonyos hangfelvételt. Azt, amely leleplezte a kommunistából liberálszocialistává átmaszkírozott, de továbbra is velejéig romlott, hataloméhes, a kormányzati hatalomért, a pénzeszsákért akár ölni is képes párt, az MSZP valódi arcát. És persze a párt és a kormány vezetőjének, Gyurcsány Ferencnek a valódi arcát. Akkor és ott, megszületett az öszödi böszme, az mszp valódi arca.

Mert az MSZP valódi arca a mai napig a gyurcsányi arc. Hiába üldözték el, hiába ment el. Az arca, a szellemisége, a stílusa, és főleg a módszerei maradtak az MSZP-ben is.

Mert hatalomért - ami számukra nem más, mint a szabad lopás hatalma - bármire képesek. Ölni és öletni, csalni és csalatni. Hazudni reggel, éjjel meg este…

Az öszödi böszme arca köszön vissza a Mesterházyról, Tóbiásról, Molnár Gyuláról. És igen, Botka Lászlóról is. Az az ádáz harc Gyurcsány ellen, nem más, mint hiábavaló próbálkozás arra, hogy a böszme arcát leretusálják az MSZP testéről. De nem megy. Nagyon nem megy… Még akkor sem menne, ha a böszme valamiért engedne és magától visszalépne.

Gyurcsány ugyanis örökre rajta ragadt az MSZP-n. Mert Öszöd után, Botkával a soraikban évekig támogatták, hatalomban tartották, elfogadták a kezéből a gálánsan szórt tíz- és százmilliárdokat. Botka is.

Botka, Gyurcsány egykutya! Már elnézést a kutyáktól…

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/42546/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-09-17 10:32:59
Miért változott volna? Hiú, tehetségtelen politikus, országvezetésre alkalmatlan volt, ha legyőzi mértéktelen hatalomvágyát -amire képtelen-, élhet békességben, eddig sem vonták felelősségre a görénykurzusáért. A nép nem bosszúálló.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?