Blogolj!

A megerőszakolt Magyarország


Megerőszakolták Magyarországot! Az erőszak eszköze (nemi szerve) a kvóta, a becstelen erőszaktevő pedig Brüsszel.

Régi történet:

Ez nem igazság! – kiabált a sértett!

A bíró fölényesen ránézett és lekezelően visszaszólt: Igazság? Ki beszél itt igazságról? Ez bíróság, itt kérem jogszolgáltatás folyik!

Na most az a helyzet, hogy a kvótaperről sajnos még ez sem mondható el. Ott se igazság-, se jogszolgáltatás. Csak töményen és kőkeményen politikai szolgáltatás történt.

Az ugyanis a legegyszerűbb elme számára is világos és egyértelmű, hogy kvótaügyben az alapvető józan ész, az alapvető emberi értékek és az alapvető európai érdekek ellen született döntés.

A bíróságnak nevezett politikai csürhe ugyanis tisztán és világosan értésére adta a világnak, hogy magasról tesz a tényekre, magasról tesz a valóságra, csak egy számít: a brüsszeli bürokraták érdekeinek védelme.

A bíróság szerint ugyanis a kvóta ráerőszakolása a tagállamokra az egy valós helyzetre adott gyors és jogszerű válasz.

Valós helyzet? Nos tehát, a kvóta 40 ezer migráns sorsáról akart dönteni akkor, amikor a döntés pillanatában már legalább 1 millió 40 ezer migráns tobzódott Európában és még legalább ugyanannyi özönlött be azóta. Hol itt a valós helyzet? Elméletben sincs, csak a bírák agyában.

Jogszerű válasz? Több tagállam akítv, és még több tagállam passzív tiltakozása ellenében? Mikor az unióban még az uborka megengedett maximális görbületéről is csak egyhangú döntést lehet hozni, akkor egy ilyen ügyben, hogyan lehet jogszerűen a tagállamok tiltakozása ellenében jogszerű döntést hozni? Józan ésszel belátható, hogy sehogy.

A tény tehát egyértelmű, hogy a bírósági kvótadöntés nemhogy nem igazságos, de nem is ésszerű és végképp nem jogszerű.

Az egész ügy tulajdonképpen az Európai Unió állatorvosi lova. Minden jóllátható rajta, ami betegség.

Egy senki által meg nem választott, a választópolgárok pénzéből viszont nagyon jól élő liberális bürokrata kaszt rátelepedett Európára.

A tagállamokat, a népakaratot semmibe veszik.

Olyan intézmények hoznak életbe vágó döntéseket, akik nem az európai embereket, és azok érdekeit képviselik, hanem csak és kizárólag a brüsszelita kaszt túlélését, gyarapodását tartják szem előtt.

A brüsszelita kaszt az általa teremtett intézményeket (lásd: Európai Bíróság) és a vele összeolvadt liberális médiát használva vív háborút mindazok ellen, akik nem hajlandóak önként szolgálni őket. E háború egyik csatája a szerdai bírósági kvótadöntés.

Most úgy tűnik, hogy ezt a csatát Magyarország elvesztette.

Megerőszakolták Magyarországot! Az erőszak eszköze a kvóta, a becstelen erőszaktevő pedig Brüsszel.

És bár most tényleg úgy tűnik, hogy ezt a csatát fájón elveszítettük, a magyarság történelme arra tanít mindenkit, hogy előbb-utóbb úgyis a magyarság győz a magyarok földjén…

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/42233/pics/lead_800x600.jpg
brüsszel,demagóg,inkvizítor,kvóta,migránsok,muzulmán horda
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-09-15 10:15:07
A brüsszeli bürokraták azt teszik amit mondanak nekik. Ők sem fogják megúszni , ha már elvégezték a dolgukat, mehetnek a pocsolyába. Úgy tűnik Európa nem is akar védekezni a megszállása ellen. Bomlott világban élünk. Magyarország teljesíti kötelességét, védjük Európát, s ezért csak fenyegetéseket kapunk cserébe.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?