Blogolj!

Napi abszurd: súlyosan rasszista és kirekesztő az Egri csillagok!


Botka, Gyurcsány vagy Karácsony Gergely fogja előbb javasolni az Egri Csillagok betiltását? Rendkívüli Parlamenti ülés december 25-én? Gárdonyi egy fasiszta szemét alak volt? Egri csillagok helyett szexkönyvet a kisdiákok kezébe?

Sajnos valós a hír: 31 év után levette a műsoráról a memphisi Orpheum mozi az Elfújta a szél című filmet, mert többen tiltakoztak annak rasszizmusa miatt.

Azt hagyjuk is, hogy a producer, David O. Selznick megtiltotta a filmben a néger kifejezés használatát. A Scarlett O'Hara dadáját alakító Hattie McDaniel volt az első afroamerikai színésznő Amerikában, akinek tehetségét - a filmben nyújtott művészi alakításáért - Oscar-díjjal ismerték el… Ezek a tények a rasszizmust kiáltókat teljesen hidegen hagyták.

Térjünk át inkább kis hazánkra! Ismerve a Soros-által mozgatott honi balliberális csürhét, a Soros-zsoldosokat, hamarosan várható, hogy valamelyik barom előáll azzal, hogy az Egri csillagok súlyosan rasszista, kirekesztő, és mélységesen bántja az ide beözönlő migráns hordákat.

A 444 című álhír szennyportál pedig egészen biztosan talál majd néhány migránst, akik sírva mesélik, hogy transzban kellett menekülniük Magyarországról, ahol ilyen elképesztően rasszista művet még az iskolában is kötelező olvasmányként oktatnak.

Végül Botka dicsőségesen be fogja jelenteni, hogy Karácsony napjára, azaz december 25-ére sikerült - teljes ellenzéki Jobbiktól a DK-ig tartó összefogással - összehívatni a Parlament rendkívüli ülését, annak érdekében, hogy az Országgyűlés törvényben mondja ki, hogy Gárdonyi Géza egy utolsó rasszista, náci szemét alak volt. Követelik emellett azt is, hogy az Egri csillagok helyett legalábbis az Illatoskert című könyv legyen a tananyag a kisdiákok számára… Bár hozzá teszik, hogy az a könyv is csak átmenetileg elfogadható, mert elfogadhatatlan módon csak heteroszexuális szexről szól...

Napi abszurd? Közel a valósághoz!

3
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/41713/pics/lead_800x600.jpg
botka lászló,demagóg,egri csillagok,fasiszta,gyurcsány ferenc,inkvizítor,karácsony gergely,migránsok,muzulmán horda,rasszista,soros györgy,soros zsoldosok
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
László 2018-03-08 17:50:27
Ez a szcenárium lehetséges, de nem valószínű. Úgy tudom, hogy a törökök, elismerve a regény érdemeit, nemrég lefordították és kiadták
Válaszolok
Éva 2017-09-28 17:27:32
A kommunista diktatúra alatt számos remekírónkat indexre tettek hasonló vádak alapján. Ha az elfogult butaság kerül hatalomra, minden lehetséges. A renszerváltozás óta is történt egy és más.
Válaszolok
Egyszem 2017-08-30 15:28:50
A törökverő Hunyadi Jánosról már nem is beszélve....no meg persze a déli harangszó is az:)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?