Blogolj!

Nem félni akarunk, hanem élni! (nyílt levél Junckerhez és a többi bűnsegédhez!)


Elegem van!

Elegem van a gyilkos merényletek utáni részvétnyilvánításaitokból! Elegem van az ocsmány nyilatkozataitokból, hogy erősnek kell lenni, meg hogy a terror nem győzhet!

De! Már győzött is!

Például azt a 13 embert, aki meghalt Barcelonában, őket legyőzte a terror! Végérvényesen és visszavonhatatlanul! Nekik, hogy magyarázzátok el, hogy keménynek kell lenni?

Elegem van, hogy ócska pofázáson kívül nem tesztek semmit!

Ne pofázzatok, hanem tegyetek végre valamit!

Illetve nem valamit, hanem egy dolgot, de azt azonnal!

Söpörjétek innen ki ezt a gyilkos csürhét az utolsó szálig! A csecsemőtől az aggastyánig, mindenkit! Aki Európában született, azt is!

Vegyétek már végre tudomásul, hogy vagy ők, vagy mi! Nincs együttélés, nincs béke és nincs integráció!

Imádom Berlint, Párizst, Nizzát, Barcelonát… Nem akarok rettegni! Sem ott, sem máshol!

Juncker és ti többi idióta!

Tegyétek végre a dolgotokat vagy takarodjatok!

4
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/41378/pics/lead_800x600.jpg
barcelonai merénylet,berlini merénylet,demagóg,inkvizítor,juncker,merénylet,migránsok,muzulmán horda,nizzai merénylet,párizsi merényletek,terrorista,terroristák,terrorizmus
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
ilike 2017-08-19 18:59:11
Igen , elegünk van. Nem elég beszélni, vacak semmitmondó nyilatkozatokat tenni, részvétet nyilvánítani. Ez már nem elég!!! Itt cselekedni kell de sürgösen. Még azt sem mondhatom, hogy amíg nem késö, mert már ma késö van sajnos. Junker és a többiek! Meddig óhajtják még tolerálni a történteket.?! A terror fokozódik és a sunyi részvétjeikkel azt hiszik eleget tettek. Nem !!!!!!!!!!! Nem elég!!!! Sajnos hathatós intézkedések nem történnek.Csak udvarias tolerancia, amitöl vérszemet kaptak az iszlám hordák. A politikusok meg a csillagászati fizetéseikért az európai emberek ellen dolgoznak.Közben degeneráltnak nézik az európai polgárokat.Mi ez ha nem diktatúra? Ès még ezek beszélnek demokráciáról? Szégyen!
Válaszolok
Z válasza: József bejegyzésére 2017-08-19 16:10:34
Tekintve a jelenlegi helyzetet a betelepítés nem mondható összeesküvés-elméletnek, hiszen zajlik.
Ezt még azok sem tagadhatják, akik kissé szemellenzősek. Hogy mi a célja ? Nem tudom. Az biztos, hogy nem a jó munkaerő importja zajlik... a most ideérkezők döntő többsége csak a szociális hálón fog lógni, amíg itt vannak. A fogyó európaiak pótlása ? Tekintve, hogy dolgozni nem nagyon tudnak és nem is akarnak, sőt még integrálni sem nagyon lehet őket, eléggé esélytelennek látszik. Igaza van, vélhetően nagyon jó tudják mit csinálnak.
Válaszolok
József válasza: Z bejegyzésére 2017-08-18 20:10:12
Az azért túlzás,hogy senkinek nem tűnik fel,hogy mi megy itt végbe.A legtöbben csak azt szajkózzák folyton,hogy a brüsszeli banda ilyen meg olyan bunkó,agyalágyult a pápával egyetemben,pedig egyeltalán nincs így ! Ők nagyonis tudják ,hogy mit csinálnak illetve egy alaposan kidolgozott terv végrehajtásának cinkos végrehajtói.Ennek a tervnek(egyesek szerint csak összeesküvés-elmélet)csak egy mozzanata a betelepítés ! Egyetértek Önnel tisztelt Z .
Válaszolok
Z 2017-08-18 17:38:31
Még senkinek nem tűnt fel, hogy ilyen formában a betelepítés csak szándékosan történhet ?
Ideje lenne észbe kapni és nem mástól várni a segítséget, mert NEM lesz segítség.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?