Blogolj!

Schulz teljesen megőrült!


Történelmi mélységbe vezette pártját, ám ő magabiztos és kancellárnak készül. És persze ontja magából a szokásos elképesztő hülyeségeket. A kedvenc és egyben legnagyobb ökörsége, hogy az uniós forrásokat összekötné a migránsok befogadásával. Hogy a kettőnek mi köze egymáshoz, arra nem csak az ő alkoholtól tönkrement agya nem tudja választ, hanem az értelmes emberek se.

Schulz, alig egy hónappal a várható óriási veresége előtt sem változtat azon a politikai taktikán, amellyel 25 százalék alá, azaz minden eddiginél rosszabb népszerűségi mutatóra küzdötte le a német szociáldemokratákat.

Még mindig a muzulmán csürhe korlátlan befogadását erőlteti, ezzel együtt pedig azt, hogy ne csak Németország, hanem minden más európai ország is fogadjon be a potenciális terroristákból néhány tíz- avagy százezret. Ő ezt szolidaritásnak nevezi. Az elsöprő többség viszont baromságnak, sőt veszélyesnek…

És persze ismét fölhozta az uniós fejlesztési pénzeket. Megfenyegetve ezzel nyíltan Magyarországot és a többi olyan államot, amely - hallgatva a józan észre - nem kér a migránsokból. Schulz egészen odáig ment, hogy kilátásba helyezte, ha kancellár lesz, akkor azok az országok nem kapnak uniós fejlesztési pénzt, amelyek nem fogadják be a migránsok özönét.

Na most ezzel van pár „apró” gond.

Egyrészt az uniós fejlesztési pénzekről nem Németország, nem a német kancellár dönt, hanem az Európai Unió illetékes szervei. Többek közt a 28 (illetve majd 27) uniós tagállam vezetője is rá kell bólintson a pénzek felosztására. Meg az Európai Parlament. Schulz viszont azt hiszi és hirdeti, hogy egymaga dönthet majd mindenről. Erre szokták azt mondani itt Pesten, hogy ha ez barom az egójáról lezuhanna az iq-jára, akkor szörnyethalna a zuhanástól…

Másrészt pedig, ha valaki, hát Schulz - aki hosszú ideig lebzselt Brüsszelben jól fizetett állásban - tudhatná, hogy az uniós fejlesztési pénzeket az uniós átlagtól elmaradó fejlettségű régiók fölzárkóztatására kell fordítani. Azaz, a migránsokhoz ennek a pénznek semmi köze.

Ha valaki össze akarja kötni a két ügyet, az semmibe veszi az Európai Unió törvényeit, szabályait, költségvetését, történelmét és alapeszméjét. Az EU alapeszméje ugyanis a tagállamok konszenzusa. A migránsözön befogadásáról pedig nemhogy konszenzus nincs, de lassan a Schulz-hoz hasonló nagyságú kreténeken kívül senki sem tartja jónak…

És végül a tények: hat héttel a német parlamenti választás előtt a jobboldali CDU-CSU 37-40 százalékon áll, a Schulz vezette baloldali SPD 23-25 százalékon.

És Schulz magabiztos, hogy ő lesz a kancellár.

Mit is mondott a cigány lókupec amikor az elsózni kívánt vak gebe fejjel rohant a falnak?

„Nem vak ez a ló, csak bátor!”

Nahát Schulz se különb, mint egy vak gebe… és ráadásul hülye is!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/41258/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,európa,inkvizítor,martin schulz,migránsok,muzulmán horda,németország,terrorista,terroristák,terrorizmus
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?