Blogolj!

Bukta! Botka fölköpött és aláállt migránsügyben. Is.


Lassan Bukta László lesz Botka Lászlóból, annyiszor bukik a szavahihetősége és a hitelessége egy-egy ügy kapcsán. Most éppen a migránsokkal kapcsolatban mondott egészen mást, mint néhány hete.

Emlékezetes, hogy Botka László, a szocialisták miniszterelnökjelöltnek mondott embere, nem is oly rég még azzal sokkolta a magyar közvéleményt, hogy ha a balliberális oldal kerül hatalomra, ő bizony lebontatja az országot és Európát védő határkerítést a magyar határon.

Hát nem lett tőle népszerűbb, mi több, úgy látszik, nem csak itthon nézték full hülyének érte, hanem külföldi elvbarátai sem rajongtak ezért az ötletéért. Mert azért egy dolog, hogy miket hordanak össze a médiában a Nyugat-Európai politikusok, és más dolog, hogy közben viszont baromira örülnek a magyar kerítésnek, mert az állította meg tényleges a szárazföldi menekültáradatot. Egyszóval Botka beszólásának sem itthon, sem Európában nem volt jó fogadtatása. Csak egyedül Sorosnál, de az megint csak inkább hátrány Magyarország, mint előny.

Egyszóval Botka nem forszírozta mostanság ezt a kerítésbontós dumát, inkább nem is beszélt az ügyről. Aztán ma, mintegy mellékesen odavetette a pártsajtójának – hiszen csak azoknak hajlandó nyilatkozni – hogy szerinte a kerítésnek állnia kell, ameddig a magyarok félnek.

Nocsak. Néhány hete még le akarta bontani, mert szerinte félelmet kelt és Magyarország rossz hírét. Most meg már mégsem akarja lebontani, mert a magyarok félnek.

Innentől már csak egy lépés annak beismerése is, hogy a magyarok, és velük együtt Európa joggal fél.

És persze tulajdonképpen örülhetnénk is annak, hogy egy baloldali politikus végre belátta, hogy a kerítés Magyarország számára létszükséglet, de félő, Botkánál nem ez a helyzet. Nem látott ő be semmit, mert akkor bocsánatot kellett volna kérnie minden korábbi hülyeségéért, amit migránsügyben nyilatkozott. És azt is be kellene ismernie, hogy a magyarok joggal félnek. Nem, Botka nem látott be semmit. Egyszerűen csak annyit történt, hogy a kampánytanácsadói szóltak, hogy mostantól ezt kéne mondani.

Már csak egy kérdés maradt: ki hisz el ezek után Botkának bármit is? Nagyjából senki. Ez a totál bukta Botka!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/41132/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,botka lászló,demagóg,inkvizítor,kerítés,migránsok,mszp,muzulmán horda,soros györgy
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?