Blogolj!

A férfi, aki nő és szülőanya


Trystan Reese, aki azóta mármeg is szülte a gyermeket...

A torzult értékrendű degenerált új világunk egyik legszánalmasabb jelképe ez a lény. Akit egyébként természetesen ünnepel a liberális média.

Már megint oda jutottunk – sajnos nem először és minden bizonnyal nemutoljára - hogy ennek a nyomorult, máglyáravaló liberális csürhének semmisem szent, semmi sem tabu. Sőt! Minél gátlástalanabb, minél szentségtörőbb, minél provokatívabb, számukra annál jobb.

Újra és újra megtámadják és földbe tiporják mindazokat az - eleddig megkérdőjelezhetetlen -  értékeket és szimbólumokat, amelyek jószerével a teremtés óta fontosak az emberiségnek.

Most megint az anyaság van soron.

Adott egy szerencsétlen flótás, aki nőnek született, de férfinek érzi magát. Ezért aztán férfihormonokkal tömi magát egy évtizede. Mára szép szál szakállas lény lett belőle, és férfiként él. Női nemi szervekkel.

Már ez is a beteg XX. és XXI. század terméke, hiszen csak mostanság segítik az ilyen lényeknek a nemváltását hormonok adagolásával és engedélyezik nekik a házasságot. A romlott, értékek nélkül vegetáló társadalom lezüllésére jellemző, hogy ez a torz lelkű és agyú lény, a „férjével” együtt, már két gyermeket örökbe fogadhatott. És ha ez nem lenne elég nagy pofon az évezredes emberi értékeknek, akkor itt a következő lépés: gyermeket is szülhetett ez a genetikai hulladék.

Az, hogy még szülni is tud, a férfihormonok özöne ellenére, minden bizonnyal csak jelentős orvosi beavatkozással és támogatással lehetséges.

Magyarán, a regnáló államvezetés (Oregon, USA) nem hogy nem akadályozza meg az örök emberi értékek sárba tiprását, hanem aktívan, tevőlegesen közreműködik abban…

Remélem, valahol már ácsolják az új Noé bárkáját! És bízom benne, hogy a családommal együtt nekem is jut majd rajta hely!

De talán még nem vagyunk végképp elkésve! Harcolnunk kell!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/41014/pics/lead_800x600.jpg
anya,balliberális,demagóg,édesanya,gender elv,genderelmélet,genderideológia,genderőrület,genetikai hulladék,inkvizítor,transzszexuális
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?