Blogolj!

Mit tettél, Vona!? A Jobbik rohamtempóban halad a Soros által kijelölt úton


Több mint kínos a Simicska g. Lajos fizetési listáján szereplő Török Gábor minapi beismerése: a vereségre készülnek és már azt is sikernek tartanák, ha a Fidesznek nem lenne meg a többsége 2018-ban. Egyébként pedig 2022-re össze akarják olvasztani a baloldal romjait a jobbik romjaival – ahogy azt Soros elrendelte.

Török Gábor, egykori elemző, ma pedig már a Soros-Simicska koalíció elemzőnek hazudott, valójában fizetett megmondóembere, gazdái megbízásából „elemzett” egy sort. A megnyilatkozás célja a várakozások lehűtése volt. Az elmúlt hónapok Jobbik győzelmet, sőt, kétharmadot vizionáló megnyilatkozásai és az ordenáré „leváltjuk őket” plakátkampány után a pártban és a párt körül megmaradt idióták ténylegesen kezdték elhinni, hogy a Jobbik le fogja váltani a kormányt. Ami persze egészen biztosan nem fog bekövetkezni 2018-ban, ezért trenírozni kell valahogyan az idiótákat arra, hogy nem lesz se kormányváltás, se Jobbikos győzelem.

Elküldték hát elemezni Török Gábort, aki fából vaskarikát kellett csináljon. Fönt kellett tartsa valahogy a reményt, de vissza kellett vegyen az ostobán felfokozott várakozásokból.

Erre találta ki aztán Török G., hogy a NER megbukik, mert könnyen előfordulhat, hogy a Fidesz nem szerez abszolút többséget… Minden nyílt beismerése több dolognak:

Egyrészt beismerik, hogy tudatában vannak annak, hogy a Fidesz minden bizonnyal megnyeri a 2018-as választást.

Másrészt beismerik, hogy totálisan ostoba és alaptalan megnyilatkozások voltak azok, amelyek a Jobbik győzelméről, sőt kétharmadáról szóltak.

Ráadásul annak is a nyílt beismerése ez, hogy az elmúlt hetek mindent alul múló ordenáré jobbikos lejárató plakátkampány nem jött be, sőt! A kormánypárt népszerűbb lett, a Jobbik meg népszerűtlenebb.

Zárójelben: kérdésként fölmerül, hogy az emberek nem hitték el, hogy a Jobbik le tudja váltani a kormányt és a hiteltelen üzenet miatt csökkent a népszerűségük. Vagy pedig elhitték az emberek, hogy a Jobbik képes lenne leváltani a kormányt és ettől az eshetőségtől elborzadva erősödött a kormánypárt tábora, mondván, a soros-simicska-vona triónál bármi jobb… szerintem inkább az első verzió a valós. Zárójel bezárva…

Mindez a beismerést viszont úgy csomagolta be Török G., hogy valami biztatót is mondjon azért. Kitalálta tehát az abszolút többség elvesztése miatt megbukó NER-t. Véleménye szerint a Fidesz szinte borítékolható listás győzelme esetén az egyéni választókerületekben tud annyit nyerni az ellenzék, hogy a győztesnek ne legyen abszolút többsége… Nos, persze ez előfordulhat, de jelenleg nem sokkal több a valószínűsége, mint a Jobbik kétharmadának. Magyarán, szinte semmi…

És ezzel alighanem Török G. is pontosan tisztában van. Hogy miért hitegeti ennek ellenére ezzel a Jobbikos szavazókat? Mert a Jobbik lényege mára - nagyon hasonlóan a dk-hoz - nem más, mint az Orbán elleni irracionális és féktelen gyűlöletre épített tagadáspolitika. Orbán bármit tesz és mond azt azonnal ellenzik, tagadják. És féktelenül, gátlástalanul támadják. Ha ezzel a csürhével közlik, hogy hiába minden Orbán nyeri fog és marad, abba a mai Jobbik totálisan belerokkanna. Kell valami mézesmadzag, amivel a választásig lehet ámítani a jobbikos szavazókat.

Utána indul a második futam, ahogy azt Soros-kijelölte: a baloldal romjaival összefogva a Jobbik maradéka (romjai) megpróbálja 2022-ben leváltani a Fidesz-kormányt, bízván abban, hogy addigra kopik annyit a koránypárt, hogy ölükbe hulljon a hatalom.

Egyszerű terv, mondhatnánk, de az túl diplomatikus lenne, sokkal inkább a végtelenül ostoba jelző illik rá…

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/40940/pics/lead_800x600.jpg
2018,jobbik,simicska (g.) lajos,soros györgy,soros-simicska koalíció,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emilia 2017-08-05 12:18:07
Aranyos , kedves Gabika !

Te nem születtél politikusnak ! Miért kellett bele kontárkodnod a politikai életbe !
Te csak a gyűlöletet tudod szítani !
Valamint hatalmi tébolyban is szenvedsz !

Jobban tennéd , ha hazatérnél ! Az őseid foglalkozását kellene folytatnod !
Még megüt véletlenül a guta ! És a gyermekedet sem tudod felnevelni !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?