Blogolj!

A torzagyú barom Soros György mintaországából


Az egy dolog, hogy szemmel láthatóan a sok szívás őt magát már teljesen tönkre tette, agyilag - ha volt egyáltalán - egészen biztosan. De miért hagyja egy társadalom, egy felelős országvezetés, hogy egy gyermekkel is ezt tegye?

Miért kell annak a gyermeknek ilyen plusz hátránnyal indulnia az életben? Nem elég szegénynek az, hogy apja egy szétszívott agyú barom? Még azt is simán ráhagyják, hogy a gyerek életét is tönkre tegye?

Itt van ez az Istenbarma. A XXI. század terméke. A nemnélküli ember. Neme ugyan természetesen van biológiailag, mert hát a JóIsten adott neki is. És szabad akaratot is. Amit ez a mára már genetikai hulladékká vált lény arra használt föl, hogy szétszívja az agyát.

Normálisan működő agyban ugyanis nem foganhat meg olyan gondolat, amit ez a nyomorult kitalált. Született egy gyermeke és ez a véglény addig harcolt, amíg el nem érte, hogy a gyermek semlegesneműként, pontosabban nem nélküliként legyen nyilvántartva. Mondván, majd eldönti ha felnő, hogy fiú vagy lány akar lenni vagy esetleg valami más… Mondta ez a apának még véletlenül se nevezhető barom.

Kérdezem én, milyen élete lesz egy ilyen „szülő” mellett a gyermeknek? Miért hagyja ezt egy társadalom? Miért hagyja ezt az államhatalom?

Jellemző az is, hogy mindez egy olyan államban történhetett meg, ahol a Soros-által jelentősen befolyásolt (elcsalt) választások következtében egy ultraliberális playboy lett a miniszterelnök. Ez ma Kanada, Soros mintaországa. 

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/40065/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,gender elv,genderelmélet,genderideológia,genderőrület,gendersemleges,genetikai hulladék,kanada,soros györgy,soros zsoldosok
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?