Blogolj!

Most épp Merkel égette rommá a magyar balliberális csürhét


A magyar balliberális média és politikai csürhe a vak Orbángyűlölelében, megint csípőből tüzelve gyalázta Orbánt. Erre tessék, Merkel is ugyanazt mondja és teszi, mint Orbán… Nagy pofáraesés ez megint ennek a csürhének, de sohasem tanulnak belőle.

Alig pár hete volt, hogy Orbán Viktor Kínában járva a Kína által kezdeményezett Selyemút gazdasági övezethez való csatlakozásról beszélt, mert szerinte az egy nagyon jó és életrevaló kezdeményezés. Akkor ennek kapcsán az ellenzéki médiából össztűz zúdult rá, hogy kivezeti Magyarországot Európából Ázsiába, hogy ez úgyis gyanús és életképtelen, és persze az volt a legfőbb vád, hogy erre aztán végképp megorrol majd Európa.

Erre tessék, hát nem Merkel is azt mondja, hogy a kínai kezdeményezés egy jó dolog! Sőt, még a megvalósításban is részt vehet!

Íme:

Németország pozitívan viszonyul Kína Selyemút gazdasági övezet nevű kezdeményezéséhez, és részt is vehet megvalósításában - mondta Angela Merkel német kancellár szerdán Berlinben Hszi Csin-ping kínai államfővel folytatott megbeszélése után.

Kiemelte, hogy Németország szívesen részt vesz a kereskedelmi infrastruktúra fejlesztésére irányuló kezdeményezésben, és reméli, hogy azt átlátható pályáztatási rendszer révén valósítják majd meg.

Németország egy sor ügyben elmélyíti kapcsolatát Kínával, a többi között a nemzetközi terrorizmus elleni harc és az informatikai biztonság területén. Berlin és Peking szorosabban működik együtt harmadik országokban is, ezt jelzi, hogy a kínai államfő látogatása alkalmából megállapodást kötöttek egy vízerőmű felépítéséről az afrikai Angolában - mondta a kancellár.

Hszi Csin-ping sikertörténetnek nevezte a kínai-német kapcsolatok utóbbi 45 évét, és hangsúlyozta, hogy új szakasz, egy "új kezdet" következik az "átfogó stratégiai partnerségben". (mti)

Most akkor Merkel is idióta?

Merkel kivezeti Németországot Európából?

Merkelre meg fognak orrolni Európában?

De az is lehet, hogy nem Orbán és nem Merkel az idióta, hanem - már megint - a féktelen orbángyűlölettől elvakult magyar balliberális média- és politikai csürhe....

 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/40012/pics/lead_800x600.jpeg
angela merkel,balliberális,demagóg,kína,orbán viktor,orbángyűlölet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Szatmári Veronika 2017-07-05 16:00:05
Hát a kinaiak nem tudják, hogy itt már fasizmus van???? A drága jó Bolgár úr "önkielégítős" betelefonálói habzó pofával, hörögve őrjöngenek- fasizmus van hazánkban. Már fasizmus!!! A kevésbé vadak csak a fasizmus előszobáját emlegetik, Bolgár műsorvezető karmester pedig elhaló szerény hangon próbál tiltakozni, mondván, hogy talán mégsem, még nem! De aztán együtt veri a habot a záptojásból. Randa egy büdös népség. Igazi, tűzb(?)ől pattant magyargyűlölő sakálok. Ezek mit keresnek itt???
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?