Blogolj!

Újra összeállt a Soros-Simicska koalíció


Simicska telefonál Sorosnak: akartok nagyon olcsón plakátot a kampányban? Hogyne akarnánk! – válaszol Soros. Akkor nem kéne megszavazni ezt a plakáttörvényt! – mondta vészjóslóan Simicska. Rendben! Odaszólok azonnal Botkának, hogy vissza az egész! - vágta rá Soros.

Úgy tűnt, simicska csicska pártjának, a jobbiknak a nyomulása aggasztja a szocikat is, akik attól félnek, hogy 2018-ban esetleg megelőzik őket vonáék. Ezért hát jól felfogott érdekükben hajlandóak lettek volna a plakáttörvény elfogadására.

Ennek vetett véget egyik pillanatról a másikra Botka, és hozott egy olyan döntést, amely látszólag totálisan ellentétes a párt érdekeivel. Ám itt elválik a politikai és a gazdasági érdek, és persze egy Soros által pénzelt pártnál naná, hogy ez az utóbbi a lényeges.

A politikai érdekük továbbra is azt kívánná, hogy megakadályozzák a jobbik esetleges erősödését. A gazdasági érdekük viszont azt, hogy olcsón, mondjuk jobbikos, tehát törvénysértő áron juthassanak majd plakáthelyekhez a kampányban. Miután ezt simicska g. lajos megígérte sorosnak, az mszp nem tehetett mást, mint farkát behúzva magasról lesz@rta a saját politikai érdekeit, hogy pénzosztó gazdájának, sorosnak a gazdasági érdekében lépjen…

Csicskapártok valódi csicska viselkedése…  

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/39521/pics/lead_800x600.jpg
soros györgy,soros-simicska koalíció
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?