Blogolj!

Soros-zsoldosok akcióban


Nagy bajban lehet Soros György, ha már Európa-szerte pr cikkeket kell íratnia magáról. Másképp ugyanis nem lehet értelmezni egy spanyol lapban megjelent írást, amely Nobel-békedíjra javasolja Soros Györgyöt.

E Soros György grafika a spanyol lapban jelent meg a cikk illusztrációjaként!

Azt a lényt, akit nem csak szülőhazájában, Magyarországon, hanem választott hazájában az Egyesült Államokban is a gyűlöl az emberek döntő többsége. És persze kevés népszerűtlenebb ember van a földkerekség számos országában, mint Soros. A font spekulatív bedöntése óta Angliában is tízmilliók gyűlölik – joggal. És – bár zsidó származású – Izrael sem kér belőle. Gyűlölik keleten, gyűlölik Nyugaton, gyűlölik mindenhol, ahol csak megfordult és kárt tett.

Erre egy spanyol lapban, az ABC-ben, ez a Guy Sorman (echte spanyol lehet a neve alapján!) nevű valaki (létező személy egyáltalán?) közzétesz egy véleménycikket, amelyben a nácizmus és nacionalizmus ellen küzdők vezéralakjának nevezi Sorost. És persze a véleménye szerint Orbán a náci, Putyin a náci és az amerikai republikánusok a nácik. Szerinte mindenki más rajongva imádja Sorost, aki tevékenységéért Nobel-békedíjat érdemelne.

Nos, úgy látszik, némi pénzért cserébe az ABC lehozta ezt a véleménycikket, de a nevét ehhez a szennyirományhoz már senki nem adta a lap spanyol újságírói közül…

Mindenesetre jelzésértékű a cikk! Úgy tűnik, Nyugat-Európában is oly mértékű a Soros-gyűlölet, hogy már ilyen cikkekkel kénytelen megpróbálni javítani valamit az imázsán…

Mondjuk ez körülbelül annyit ér, mint halottnak a csók. Ezzel tán maga Soros is tisztában van, de mégis tapsikol, hiszen megvan az a sekély öröme, hogy a gyűlölt Orbánt lenáciztatta - nyilvánosan, és a gyűlölt Magyarországot lejáratta  - nyilvánosan.

Ez Soros György…

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/39263/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,soros györgy,soros zsoldosok
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?