Blogolj!

Itt az újabb liberális genderőrület: a férfi is lehet jó anya!


Anyák napjára készített a Dove egy videót az anyaság újradefiniálásáról. Odáig jutottak benne, hogy szerintük egy férfi is lehet jó anya… És ilyenkor ne viszkessen az ember tenyere?

Az Unilever tulajdonában álló Dove vállalat olyan reklámot forgatott, amelyben többek közt anyaként egy férfi is szerepel. A videóban megszólaló „Shea” gyermekének biológiai apja, mégis nőnek és anyának tartja magát.

A CitizenGO elnevezésű konzervatív európai szervezet szerint „az anyaság újradefiniálására irányuló törekvések, amelyek férfiakkal bővítenék az anyaság fogalmát, leértékelik az anyaságot, a nők anyai szerepben való megjelenését, illetve az apaságot is.

A reklám annak a tudatos szemléletformálásnak a része, amely igyekszik elmosni a nemek közötti határokat. A Brit Orvosi Kamara például arra biztatja a tagjait, hogy a várandós nőket ne kismamáknak, hanem várandós személyeknek nevezze, így elkerülendő például a magukat férfinak tartó nők megsértését.

A Dove érzékenyítő kampányvideójában megszólaló anyák arról beszélnek, a legtöbb ember – nagymamák, nagybácsik, rokonok – felhatalmazva érzi magát arra, hogy elmondja, milyen is a jó anya. Ugyanakkor lehet valaki táncművész, állattenyésztő vagy sziklamászó és anya is egyszerre.

Az anyaság fogalmának újradefiniálását legérzékletesebben mégis azon személyen keresztül érzékelteti a reklám, aki bár gyermeke biológiai apja, mégis mint anya szólal meg, azt hangsúlyozván, nincs egyetlen helyes módja annak, hogyan kell jó anyának lenni.

A férfi-anya a reklámban arról is beszél, a sokan értetlenkednek, hogy miért nevezi magát férfiként a gyermeke anyjának, ugyanakkor hangsúlyozza, párjával mindketten gyermekük anyjai.

Mit lehet ehhez hozzátenni? Annyit biztosan, hogy az olyan agyhalott, torzlelkű,  genetikai hulladék genderőrültet, mint aki ezt a reklámnak mondott mocskot kitalálta és megalkotta, azt igazán kár volt az Édesanyjának világra hoznia… 

p.s.:

Íme, a "reklám". Csak erős idegzetűeknek!

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/38158/pics/lead_800x600.jpg
anya,demagóg,édesanya,gender elv,genderelmélet,genderideológia,genderőrület,genetikai hulladék,reklám
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Tarr 2017-05-14 13:58:24
Ezeknek elment az eszük. Vagy sose volt? Legalábbis nem úgy tünik mintha valaha lett volna.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?