Határozatlan időre meghosszabbították a kijárási korlátozást
Orbán Viktor közösségi oldalán jelentette be, hogy a kormány határozatlan időre meghosszabbítja a szombaton lejáró kijárási korlátozást. A miniszerelnök elmondta, erre azért van szükség, mert a szakértők véleménye alapján ezzel a lépéssel sikerült lassítani a koronavírus-járvány terjedését Magyarországon.
Blogolj!

A belvárosi zsúrpubik vircsaftja hozná el Orbán bukását?


A nyugati média nagyon átveri a saját olvasóit, de ez sem számít, csak egy a cél: Magyarország gyalázása. Aztán persze jövő áprilisban ismét iszonyú pofára esés vár rájuk.

A nemzetközi sajtó Angliától Spanyolországon és Franciaországon keresztül Németországig bő terjedelemben számol be a Momentumosok – nagy jóindulattal – pár ezres tüntetéséről. Mintha nem is egy tízmilliós országról lenne szó. Mindenhol bő lére eresztve interjuvolják Fekete-Győr Andrást. Mintha minimum az ellenzék vezető politikusa lenne, nem pedig egy elméletben létező párt vezetője, alig mérhető támogatottsággal.

Úgy istenítik ezt a belvárosi ficsúrpubi vircsaftot, mintha ezek holnap meg tudnák buktatni a kormányt.

És majd jövő áprilisban, egy hétfői lapszámban ugyanezek el kell magyarázzák, hogy a miért nyert ismét utcahosszal Orbán és a Fidesz, és miért tűnt el a süllyesztőben az általuk megváltóként bemutatott Momentum és Fekete-Győr András…

Átverik az olvasóikat, nem is kicsit, de hát valahogy fönn kell tartani azt a látszatot, hogy az Unió eredményesen küzd a „gaz Orbán-rezsim” ellen. Hisz tömegek követelik a változást, és a vágyott bukás már oly közel van. A nyugati média szerint ez a magyar valóság.

És persze ezekkel a „hírekkel” ágyaznak meg a további, magyarellenes uniós pofázásnak, fenyegetőzésnek…

Tényleg kemény kampánynak nézünk elébe és ismét nem csak itthonról lőnek ránk…

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/37842/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,fekete-győr andrás,médiamocsok,momentum mozgalom
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?