Blogolj!

Végre méltó kihívója akad Botkának!


Igaz ugyan, hogy Kunhalmi Ágica egy nagyon vodkás pillanatában azt találta mondani, hogy Botka népszerűbb, mint Orbán, de a valóság az az, hogy Botka szintje inkább az új kihívója a miniszterelnök-jelölti poszton. A 0 azaz nulla százalékos támogatottságú Párbeszéd nevű párt elnöke, Karácsony Gergely.

A leendő miniszterelnökjelölt.. Nem-nem. Rosszul látja! Nem épp a csatornából mászik elő...

Szép és a mai balliberálisokhoz méltó harc lesz annyi bizonyos. Igazi, vérbeli, balliberális mutyiharc.

Már az önmagában is megmosolyogtató (na jó, inkább röhejes) hogy a legfrissebb közvéleménykutatások szerint mérhetetlen támogatottságú párt bejelenti, hogy pártelnököket választ, meg mindenféle testületet, ám a csúcs a miniszterelnök-jelölt kiválasztása.

Nagy meglepetés nem várható, sok üveg unicumban mernék fogadni, hogy Karácsony Gergely lesz A Kiválasztott! Az ember, aki szembemegy Botkával majd Orbánnal.

Sőt, minden bizonnyal arról is döntenek, hogy önállóan indulnak 2018-ban, ha nem lesz baloldali előválasztás. Ami szintén úgy röhej, ahogy van! Mert azok, akik az elmúlt 10-50 évben suttyomban adták-vették-osztogatták a posztokat, akik az elmúlt években is jobbára csak azzal voltak elfoglalva, hogy miként mártsák egymás hátába a kést, azokról ki hiszi el, hogy képesek egyáltalán bármiféle tisztességes előválasztásra? Egészen bizonyosan még ők maguk sem. 

Marad hát a jól megszokott mutyi.

Ezért kell a miniszterelnök-jelöltség Karácsonynak és ezért kell az önálló indulás bejelentése a nulla százalékos Párbeszédnek. Hogy a balliberális listás helyek jövő év eleji sötét-öldöklő mutyijában legyen valami minimális ütőkártya a kezükben. Karácsony Gergely így tán számíthat - az utolsó pillanatban Soros parancsára összetákolt - közös listán valamiféle bejutó helyre. A pártja, a 0 százalékos Párbeszéd pedig, az önálló indulásról való lemondásért cserébe, majd néhány fizetett szakértői állásra a Parlamentben…

Itt tart a magyar balliberális oldal 2017-ben, egy évvel a választások előtt. 

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/37686/pics/lead_800x600.jpg
2018,botka lászló,karácsony gergely,miniszterelnökjelölt,mszp,párbeszéd párt
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?