Blogolj!

A nagy magyar gyaloggalopp, avagy a hős tüntetők bátor megfutamodása…


No, mi történt? sorosgyuri nem fizet eleget az esőben való tüntikézéshez?

A tüntikéző csürhét megszalosztotta egy kis eső...

Elképedtem, amikor a párezer fizetett, a facebookon irányított-fölhergelt tüntető, önmagát hősnek nevezve szervezett tüntetést Hősök napja elnevezéssel a Hősök terére… Vagyunk néhány millióan ebben az országban, akik sok mindent gondolunk erről a gyülevész csürhéről, de azt pont nem, hogy hősök lennének… Nagyon nem. Sokkal inkább fizetett hazaárulónak tartjuk őket…

De hogy mennyire hősök is ők, azt most önmaguk tárták teljesen egyértelműen ország-világ elé. Egy kis havaseső és a 10 fok alatti hőmérséklet miatt lemondták a mára meghirdetett tüntetést. Úgymond a „moszkvai időjárás” miatt. (zárójelben: pedig hát mi lett volna stílszerűbb egy kis havas tüntikézésnél az orosz nagykövetség előtt.)

Úgy tűnik, a hős tüntetők hősiessége csak addig terjed, mint azé a láthatóan bedrogozott libáé, aki a hős-bátor tüntetések első sorában nagy bátran nekinyomkodta a fenekét a rendőrsorfalnak… Vagy azé a szintén drogos hős nyomorulté, aki nagy bátran festékkel akarta megdobálni az elnöki palotát… Vagy azé, aki a facebookon arctalanul irogatva kiirtással fenyeget meg egy újságírónőt… vagy azé a nagyarcú baromé, aki nagy bátran azt böfögi bele élő adásban az emberek képébe, hogy megérdemelte az inzultálást a köztévé újságírója a tüntetésen… Eddig terjed ezeknek a nagy hősöknek a hősiessége. Egy kis esőtől és hidegtől azonban már tele a gatya és inkább maradnak otthon, vagy a kocsmában…

És ezek akarják elzavarni a Kormányt. És ezek akarnak kormányváltást. És ezek akarnak kormányozni! Mit tennének ezek kormányon, ha jönne egy dunai árvíz? Elköltöznének hősiesen gyorsan Afrikába?

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/37353/pics/lead_800x600.jpg
ceu,ceu tüntetés,demagóg,soros györgy
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Attila 2017-04-20 05:59:18
Ilyenkor jövök csak rá úgy igazán, hogy miért is nem hiányzik annyira az a régi jó Rádiókabaré, hiszen ismételten csak igazolódni látszik a régi bölcselete Brachfeld Siegfried-nek, miszerint: "Kérem a poen (sic!) az utcán hever!"
Válaszolok
Tósó 2017-04-19 18:38:44
A soroscivilek csúcsra vannak jàratva..
:)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?