Blogolj!

Beteg meleg világ


Avagy kivel szolidárisak a liberálisok? Az átvágott torkú pappal? A tengerbe dobált keresztényekkel? A halálra erőszakolt európai nőkkel? A szíriai vegyifegyver támadás áldozataival? Á, dehogy! Egy meleg párocskával.  

Ne álljanak itt meg a szolidaritásban!

Tudjuk jól, hogy a politikusok tudnak képtelenül hülyék lenni. És képmutatók. Persze ebben is vannak azért fokozatok. Vegyük például a 444.hu című ratyioldal épületes képes hírösszefoglalóját, amelyben arról számolnak be, hogy egy Hollandiában összevert meleg pár iránti szolidaritásból kézenfogva sétálgattak politikusok a nyílt utcán. És persze a „jó példa” ragadós, a sok torzagyú divatot csinált belőle a világszerte. Így aztán dőlnek ránk a képek, a bárgyú vigyorral a pofájukon kézenfogva sétafikáló nyomorultakról.

Sok nő meg tapsikol a láttukra. Aztán hazamegy és előveszi a vibrátort, mert pasi már nem jut neki a sok divatmeleg idióta miatt.

Na, de vissza a szolidaritásukat kifejező idiótákhoz! Nyomatékosan fölszólítom őket, hogy ne álljanak meg az úton! Legyenek más áldozatokkal is hasonlóan szolidárisak!

A muzulmán csürhe által megerőszakolt nőkkel szolidarítva vegyenek egy-egy méretes dildót és nyilvánosan dugdossák egymás fenekébe tövig, bárgyú vigyorral az arcukon! Természetesen síkosító nélkül! Várjuk ezekről is a kellemes kis fotókat!

A Szíriában vegyi fegyverek áldozatául esett emberekkel szolidarítva szívjanak egy kis ciángázt nyilvánosan és vigyorogva. Ne felejtsék őket fotózni közben!

A muzulmán csürhe által a tengerbe dobált keresztény áldozatok iránti szolidaritásból evezzenek be a tenger közepére és a lábukra jó nagy követ kötve ugorjanak egy nagyot a mély vízbe! Természetesen bárgyú vigyorral a pofájukon! És ezt is örökítse meg az utókor számára az közülük, amelyik nem elég szolidáris ahhoz, hogy ugorjon…

De a legtrendibbeknek más javallatom van! Vegyenek szép éles nagy halefokat, és egy muzulmán mecsetben vágják át egymás torkát, csak úgy szolidaritásul ahhoz az idős francia paphoz, akinek a torkát két olyan muzulmán állat vágta el, akiket az ilyen kézenfogva pózoló rohadékok engedtek be Európába!

Ja, és azon sem lennék meglepődve, ha kiderülne, a meleg párocskát öt muzulmán bevándorló verte jól össze… Igaz, arról már biztosan nem számolna be ilyen élvezettel a ratyi 444.hu.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/36922/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,demagóg,homoszexuális,meleg,migránsbűnözés,migránsok,muzulmán horda
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?