Határozatlan időre meghosszabbították a kijárási korlátozást
Orbán Viktor közösségi oldalán jelentette be, hogy a kormány határozatlan időre meghosszabbítja a szombaton lejáró kijárási korlátozást. A miniszerelnök elmondta, erre azért van szükség, mert a szakértők véleménye alapján ezzel a lépéssel sikerült lassítani a koronavírus-járvány terjedését Magyarországon.
Blogolj!

Soros + CEU = ügynökképző


Most éppen a CEU nevű ügynökképző fedőintézmény megvédése oly fontos a zsarnokságtól rettegő demokráciáért tüntető pár ezer szájkaratésnak.Miért éppen a CEU? Mert ez Soros György megmaradt érdekeltségeinek utolsó bástyája.

Soros György, úgy küzd a CEU-ért, mint a sarokba szorított patkány....

Soros nem várt csúfos vereséget szenvedett Amerikában. Lassan kezdenek kifújni az új elnök megbuktatására szervezett és pénzelt tüntetések is. Az emberei belefásultak, már pénzért sem akarják magukat tüntetgetve kitenni a társadalom egye fokozódó ellenszenvének. Trump sem simult bele a washingtoni politikai elitbe, s hogy érezzék a törődést, rendszeresen hatalmasakat rúg a Soros-Obama-Clinton klánba. Soros György közellenség lett Amerikában.

Soros ezáltal elvesztette a befolyását az Európai Unióban is. Míg Clinton tűnt favoritnak, udvariasan fogadták, meghallgatták Párizsban, Brüsszelben, de már akkor is csak igen nagy erőfeszítések árán tudtak kötelező jó pofát vágni Soros egyre vadabb migránsbetelepítő javaslatait hallva. Clinton bukása után bezáródtak az ajtók Soros előtt Nyugat-Európában is.

Nem maradt más számára, mint a Kelet-Közép-európai térség, a Balkán és a szovjet utódállamok. Itt pedig a vezénylő központként a CEU müködött.

A napokban megjelent egy írás, mely szerint a kormány Putyin kérésére próbálja meg ellehetetleníteni a CEU-t. Nos, kétségtelen tény, hogy Putyin rühelli Sorost és bandáját, de Oroszország hatalmi szervei egyelőre elég erősek ahhoz, hogy elbírjanak a CEU-n képzett ügynökökkel.

Ellenben több külügyi forrásból úgy értesültünk, hogy nem hivatalos formában szinte mindegyik Kelet-Közép-európai ország, több balkáni állam és számos, a volt Szovjetunióból kivált ország diplomatái jelezték Budapestnek, hogy a CEU-n tanult polgáraik, hazájukba visszatérve felforgató politikai akciók szervezésében és Soros gátlástalan üzleti céljainak megvalósítása érdekében ügyködnek.

A CEU-n „diplomázott” egyének gyakorlatilag ügynökként lettek visszaküldve a hazájukba, ahol a feladatuk általában a zavarkeltés, az államrend megzavarása, végső soron politikai konfliktusok és polgárháborús zavargások kirobbantása, annak érdekében, hogy a zűrzavart kihasználva Soros és a hozzá csapódó amerikai érdekeltségek lerabolhassák az országot.

Mint történt ez például Ukrajnában, ahol a CEU-n képzett „értelmiség” sodorta szándékosan polgárháborúba az országot. Az azóta eltelt években a „nyugatbarát” vezetés, a politikai támogatásért és a szabad lopásért cserébe, Soros és haverjai kezébe játszotta át az ország iparának, mezőgazdaságának és nyersanyag kincsének nem kis részét.

Ugyanez a forgatókönyv vár több volt szovjet köztársaságra, amelyek destabilizálására már képezték és képzik Budapesten a Soros-ügynököket.

Nyíltan ki kell mondani: a tudományos tevékenység színfalai mögött gyakorlatilag kőkemény ügynökképzés folyt a CEU-n.

Ezt rúgta most szét a magyar kormány. Teljes joggal! Hiszen Soros még a volt szülőhazáját sem tisztelte. Sőt. Mindent megtett, hogy hazánkat is a káoszba taszítsa annak érdekében, hogy zavartalanul halászhasson a zavarosban.

Az elmúlt hét évben semmitől nem riadt vissza, semmi gátlás nem volt benne: bármit vállalt, bármit finanszírozott, hogy zavart keltsen az ország működésében.

Most például ezreket uszított a Parlament elé, hogy tüntessenek egy olyan intézményért, amely Magyarország számára csak teher…

Soros az utolsó befolyási övezetéért küzd, ami még megmaradt számára. És pontosan olyan, mint a sarokba szorított patkány. ..

5
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/36843/pics/lead_800x600.jpg
ceu,demagóg,soros györgy
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Brian 2017-04-08 09:58:19
Mint történt ez például Ukrajnában, ahol a CEU-n képzett „értelmiség” sodorta szándékosan polgárháborúba az országot. Az azóta eltelt években a „nyugatbarát” vezetés, a politikai támogatásért és a szabad lopásért cserébe,

Ez Magyarországon is így történt, hiszen Orbán, a szóvivője Kovács is mind Soros ösztöndíjjal tanultak, illetve Kovács még a CEU-n is phd-zett, és most szabad rablás folyik a felcsúti Lőrinc nevében. És igen, még polgárháború is lehet itthon ezek miatt, mert azért aki nem vak, az látja, hogy ennek az egésznek mi a célja: most Soros, aztán jönnek a külföldi ügynökök, álcivilek, jön a megcsillagozás, a boltok elvétele, a krisztályéjszaka, stb. stb. Egy születőben lévő diktatúrát éltet az, aki ennek még tapsol is.
Jobb lesz elmenni ebből az országból, amíg még lehet.
Válaszolok
librikus 2017-04-07 20:52:20
Évtizedek óta fut egy amerikai Tv sorozat néhány képernyőn „Mission Impossibile“ címen. Most nálunk is. Néhány szuperman parancsot kap egy fiktív országban a demokrácia helyreállítására. Egy hang közli mindjárt: Ha balul üt ki a dolog tagadni fogjuk, hogy ismerjük önöket. Persze baj nélkül sikerült a demokráciát hetenként helyreállítani.
Ma a szupermanok helyett egy szupermilliárdos intézi el ezt a dolgot. Ez a kortárs érthetetlenül rövid időn belül lett dúsgazdag. Bár a milliárdjait a börzén és pénzsíbolással szerezte, fulmináns sikereit csak a világot kormányzó háttérhatalom tippjeivel, illetve jóváhagyásával érhette el.
Mármost, ha valamely kormány nem hajlandó globalizálódni, vagy az új világrendbe besorolni, akkor nem kezdik rögtön a Bilderberg társaság liberátorai bombázni az országot, előbb ezen bőkezű gentleman dollárjai folynak az ellenzék kasszáiba. Ha a következő választások nem hoznának eredményt, még mindig jöhet a revolúció. Lásd az arab tavaszt vagy az utolsó pillanatban félresikerült török nyarat, vagy éppen az antitrump tüntetőket, feltehetőleg ő csak a stromann a világot nála hatalmasabb erők kormányozzák! librikus
Válaszolok
Mihály 2017-04-06 16:32:18
Ivánnak! Ez nem ilyen egyszerű. Mint egy konzervatív professzori társaság egykori tagja, sokszor érzékeltem igen neves professzorok visszafogottságát, amikor egy-egy kormányzati akcióval, vagy annak támogatásával kapcsolatos megnyilvánulás megfogalazásáról döntöttünk. Némi gondolkodás után rájöttem ennek okára. Ambiciózus kutatók-professzorok - ha tagadják, ha nem - futnak az elismerés után. Ilyen elismerésnek több formája van.Pl. egy jó nemzetiközi pályázat (grant) elnyerése. Pl. egy "visiting" professzori meghívás a Harvardra vagy az MIT-re. Csakhogy ezekben az ügyekben szinte világszerte olyan szakértő testületek döntenek (persze elsősorban a kiemelt intézményekről beszélek) melyekben a döntéshozó megmondó-tudósok a szélsőséges liberális eszme elkötelezettjei. Lenini terminológiával Soros "hasznos idiótái" .Akiket nem érdekel a nemzeti szuverenitás, nem érdekli hogy Európában szétverik a nemzeteket, lenullázzák a kulturális értékeket, egyenjogúnak kezelik a fajfenntartás szempontjából aberráltakat a biológiailag természetesekkel - sőt szinte dicsfényt vonnak fejük köré. És ennek az eszmeiségnek ellentmondók vagy akár ebben kétkedők máris megkapják a maguk fekete pontját, amin egy amerikai meghívás múlhat. Valaki(ke)t kilóra megvenni nemcsak Eu-val vagy dollárral lehet. Ez lehet a hazai tudományos világ nagy ingszaggatásának a háttere.
Válaszolok
Ivan válasza: Mihály bejegyzésére 2017-04-06 08:39:19
Szerintem nem feltétlen Soros hívek az MTA tudósok, inkább 'csak' liberálisok, akik bármiféle támadást éreznek, "összezárnak" és hisztiznek - inkább erről van szó. Példa erre az összes magyar baloldali párt (én ide számítom a liberálisokat is, hiszen ugyanazon kommunista tőről fakadnak Márai Sándor írta róluk ÖTVEN évvel ezelőtt ("Mindig ugyanazok") „A »szabadság« ürügyével másznak, tüntetnek, ocsmányan rágalmaznak, mindent bekoszolnak és mindent bomlasztanak. Ugyanazok, mindig ugyanazok. A The New York Times, a rádiók és a televíziók »szakértői«. A különféle »szabadságvédő« egyesületek utcai tüntetői, szakállas, plakátokat hordozó csőcselék […] A szabadságnak ez a perverz eltorzulása mindenütt.” Márai a tudósokra nem tért ki, úgy látszik azoknak az elmúlt ötven évben ment el csak az eszük :-)
Válaszolok
Mihály 2017-04-05 17:55:22
Ki tudja, mi a kapcsolat Hemingway, Shaw, Sartre, Oppenheimer, az oxfordi hármak, Frederic Joliot, Yves Montand, Linus Pauling, Bertrand Russel (még rengeteg nevet tudnék említeni) között? Ha nem tudnád, mgmondom. OIyan csúcsértelmiségiek, akik könnytől hományos szemmel üdvözölték Lenin-Sztalin csodálatos társadalmi kísérletét (amiben voltak apróbb, említésre sem méltó hibák, mint a holodrom, vagy 40 millió ember kiírtása) és mindent megtettek annak sikere érdekében. Lenin kitalát erre a halmazra egy frappánst elnevezést: ők voltak a hasznos idióták. De vajjon mit mondana azokra, akik elhomályosult szemmel (és tudattal) imádják azt, aki fel akarja számolni a nemzeteket, Európában egy jellegtelen multikulturálisnak nevezett katyvaszt akar kialakítani, aki a genderizmussal egy biológiailag beteg és a teljes populáció leépülést propagáló rendet szorgalmaz, aki egy bukott neoliberális gazdaságpolitikát támogat, mindezeket pszeudo-egyetemi státuszban még tanítja is, így képezve ki janicsárjait akiket szimpatizánsainak segítségével szerte a világon kulcspozicióba juttat? Hát ennek a beteg elmebirtokosnak is megvannak a hasznos hülyéi, akik közül elképesztően sokan vannak az MTA kötelékében, élükün az Akadémia elnökével. Az amerikai Trump-ellenes tudóstüntetést az MTA honlapján propagálja. Úgy tűnik, hogy Soros különféle grantekkel, meghívásokkal és más juttatásokkal kilóra megvette a tudományos világ jó részét (is).
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?