Blogolj!

Így hazudtok ti!


Tele a média azzal, hogy Trump az álhíreknek köszönheti győzelmét. Nos, a magyar baloldaltól azért tanulhatna a szemét álhírgyártás terén. Íme a rémhírterjesztés agyatlan baloldaliaknak!

A végső hírhamisító. Ezt terjesztik őrjöngve a balosok...

Őrjöngve osztogatják baloldali nyomorultak, hogy Orbánék 11 ezer forintos egészségügyi alapdíjat akarnak bevezetni, amit még a nyugdíjasoknak is fizetne kell.

Forrás? Egy pályázatfigyelo.info című oldal. Ránézni is gusztustalanság, tele ocsmány gombás fertőzéses hirdetésekkel. Nos, ez az oldal világgá kürtöli, hogy ez vár Magyarországra. Még számítást is közzé tesz, hogy hogy jön ki az összeg, meg még idéz egy szakértőt is. Persze belinkeli a cikk forrását, de amire ugye senki nem kattint rá, mert minek, ha itt a teljes hír.

Itt is hazug címmel hergelik a gyanútlan olvasókat

Ám, ha rákattintunk a forrásra a pénzcentrum oldalra kerülünk. Itt is szenzációhajhász cím fogad, hogy egy szakmai konferencián hangzott el a javaslat, ám a cikk sokadik sorában azért csak kiderül, hogy a javaslattevő egy magánkórház vezetője volt. Nem a kormány! Nem valamelyik állami intézmény! Nem valamelyik országgyűlési képviselő! Nem valamelyik párt! Egy magánintézmény vezetője… És hogy a Kormány ilyet sohasem javasolt és nem is fog? Az senkit sem érdekel…

24.hu a hírhamisítás kiindulópontja...

És mi a legszebb benne? A 24.hu-nak adott terjedelmes interjújában az agyszülemény ötletgazdája, beismeri:

"Ez az én magántervem. És nem juttattam el sehova"

Magyarán olyan baromsággal vádolják főcímekben a Kormányt, amely ötletről az még csak nem is tud!

Közben akadálytalanul megy az őrjöngés az agyatlan baloldaliak között, hogy a "rohadt orbán" mire készül…

A dicső hírlánc?24.hu a hazugsággyártás kezdőpontja. Onnan a pénzcentrum.hu majd a palyazatfigyelo.info onnan pedig a balos facebook csoportok és személyek.

És ezek után meri leírni a 24.hu, hogy a jobboldali média terjeszt álhíreket????

És sajnos egyébként ez csak egy példa. Naponta számos ilyen elképesztő kamuhírt löknek ki a világhálóra a kerti kutak megadóztatásától a 3 millióra megbüntetett sütiárus néniig. Hangulatkeltésnek jó, gondolják ők…

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/36379/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,demagóg,hír,hírhamisítás,kamuhír,médiamocsok
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?