Blogolj!

Soros ügynökei már megint Magyarországot gyalázzák világszerte


Ellenőrizetlen, totál kamunak tűnő hírekkel támadnak külföldről Magyarországra. Igen. Azok, akik állandóan arról pofáznak, hogy kamuhírek árasztják el a sajtót. Azok, akik azzal vádolják a jobboldali médiát, hogy Putyint támogató álhíreket terjesztenek. Nos, ők a Soros-által fizetett kormányellenes álcivil szervezetek álhíreivel járatják le világszerte hazánkat.

Már megint mindenféle bizonyíték nélkül gyalázzák a magyar rendőröket...

A svéd sajtó röpítette a hét végén a világba, hogy Magyarországon a határőrök megverik a migránsokat. Sőt. Kutyákat uszítanak rájuk. És mindezt belgrádi orvosok állítólagos jelentéseivel támasztják alá…

Mint kiderült, bizonyíték semmi, csak az állítólagos orvosok állítólagos beszélgetései, az állítólagos menekültek állítólagos sérüléseiről. „Kissé” bizonytalannak tűnik ez így, a magyar és a világ balliberális sajtója azonban lecsapott rá így is, mint gyöngytyúk a takonyra.

És szalagcímekben hirdették a magyar határőrök brutalitását… Ellenőrzés nélkül. Bizonyítékok nélkül. Bemondásra.

Élénken él emlékezetünkben a fotó, amikor a debreceni menekülttáborban kénytelen volt erélyesebben fellépni a rendőrség az őrjöngő-rendbontó migránsokkal szemben, akkor sok „nézelődő” migráns komoly mobiltelefonokkal, tabletekkel fotózott, videózott.

Ugyanez történt amikor az erőszakos muzulmán horda rárontott a horgosi határetkelőhelynél a magyar őrségre, amely védekezésre kényszerült. Ott is fotóztak, videóztak számosan a menekültek közül.

Most viszont nincs egyetlen egy árva fotó, vagy video az „állítólagos” brutalitásról… Nincs semmi. Csak a pletyka van. Csak az álhírek… 

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/35616/pics/lead_800x600.jpg
álcivil,álhírportál,demagóg,migránsok,muzulmán horda,soros györgy
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?