Blogolj!

El akarják venni az édesanya szavunkat! Mert sérti a gender elvet…


Állj! Nincs tovább! Nem hátrálhatunk! Vagy győzünk, vagy elveszünk egy szálig, de nincs hova hátrálni tovább, nincs lehetőségünk szótlanul és harc nélkül tovább tűrni ezt a halálos liberális nyomulást!

Ha ugyanis az anya, az édesanya szavunkat elveszik tőlünk, akkor elvesznek tőlünk mindent, ami emberi és mindent, ami isteni bennünk.

Orwell csak pár évtizedet tévedett. És nem a kommunisták, hanem azok legmocskosabb utódai, a liberális genetikai hulladékok valósítják meg az orwelli rémálmot. Az újbeszélt.

Elveszik erőszakkal a szavainkat. A szavaink értelmét. Az orwelli rendszer tökéletes megtestesítője, hogy már az anya, édesanya szót is el akarják venni tőlünk! Hogy mire akarják cserélni? Terhes személyre!

És sajnos ez nem hoax  és sajnos nem valami hírcsárda írta le poénból, hanem az egyik legtekintélyesebb orvosszakmai szervezet, a Brit Orvosi Kamara! A nemrég megjelent belső használatú kiadványukban azt írják, hogy „nem szabad a várandós hölgyeket többé kismamának hívni, mert azzal sértik a transzszexuális polgárok jóérzését. Ehelyett a semleges hangzású állapotos ember, vagy a terhes személy használata ajánlott az egészségügyi intézményekben, mert az mindenki számára elfogadható. Sőt az anya, várandós anyuka, édesanya vagy nevelőanya kifejezéseket teljes mértékben ki kell szorítani a brit egészségügyből, mert használatuk önmagában kirekesztő és elavult. 

Namármost!Egyrészt ezúton jelzem, hogy kurva nagyot tévednek! Mert hiába gondolják, hogy a terhes személy vagy az állapotos ember kifejezés mindenki számára elfogadható. Számomra ugyanis nem elfogadható! És szerintem vagyunk ezzel így még néhány milliárdnyian!

Másrészt pedig, ahogy pestiesen vulgárisan mondani szokták, inkább nyelte volna le az édesanyja az olyan emberi véglényt, aki azt ki meri találni, és le meri írni, hogy az édesanya szó elavult és kirekesztő.

Harmadrészt pedig ki nem szarja le, hogy mire érzékenyek a transzexuálisok? A néhány milliárdnyi édesanya érzékenysége nem számít? A néhány milliárdnyi keresztény hívő érzékenysége nem számít? Csak azé a néhány Taigetoszra való aberrált baromé számít? Hát nem! Vegyétek tudomásul, hogy nem!

Ha ugyanis az anya, az édesanya szavunkat elveszik tőlünk, akkor elvesznek tőlünk mindent, ami emberi és mindent, ami isteni bennünk. Jézus Krisztust sem terhes személy, vagy állapotos ember hozta a világra, hanem Mária. Az Édesanyja. Ez hitünk alapja! Ha ezt elveszik, a hitünket veszik el! A hitünket és emberlétünket veszik el ezek a genetikai hulladékok, hogy néhány aberrált nyomorult lelkét esetleg meg ne sértsék…

De ennek vége! Ezt nem hagyhatjuk! Ez ellen harcolni fogunk! Előre szólok, hogy ha ezt Magyarországon is be akarja vezettetni valami agyi torzszülött, akkor nem érdekelnek a következmények, saját kezűleg fogom szenes lapáttal addig verni a mocskos pofáját, amíg lélegzik!

Néhány milliárd édesanya érzékenysége nem számít? 

10
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/34178/pics/lead_800x600.jpg
aberrált,anya,balliberális,demagóg,édesanya,gender elv,genderelmélet,genderideológia,gendersemleges,genetikai hulladék,transzszexuális
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 10 db hozzászólás érkezett!
Gabor 2018-04-11 19:53:36
Ezek a degeneralt veglenyek ..... Egy igen nagy hagyomanyokkal biro (nem rendelkezo) angol lanyiskola megtiltotta a Girls school nev hasznalatat az iskola nevebol, mert a harmadik nemuek a lany szot sertonek velhetik. Nem lehet azt mondani h postmen, mert hatha no a postas, ugyanez a rendor. A legujabb a he/ she / it eltorlesenek kezdemenyezese, mert elkulonito, kirekeszto...
Azert ajanlom ezeknek a barmoknak, tanulmanyozzak mar a heber nyelvtant...
Válaszolok
Klotild válasza: killuminati bejegyzésére 2017-02-27 13:22:33
Viszonylag egyszerű az ok: az iróniát/cinizmust retorikailag helytelenül használja. Már ha ugye ez egyáltalán az. Ha nem, akkor természetesen érthető, hogy miért nem tudom megállapítani.
Ez alapvetően nem gond, ameddig a mögöttes gondolat nem hibás, csak az írásban kifejezése az.
Abba nem szeretnék belegondolni, hogy ön leírja amit a 3-4. bekezdésben említ (kisebb hibáktól eltekintve), viszont értelmezni már nem tudja. Ugyanígy ahogy az előző hozzászólásában a belinkelt cikket nekem szánta, nem a cikk szerzőjének, akkor attól félek, hogy ott tartunk, hogy nem tudja értlemezni (funckionális analfabétizmus), a linkelt cikk és ezen blogpost közötti értelembeli különbséget.
Ezek a félelmeim. És inkább bízok az emberiségben még annyira (remélem helyesn), hogy ezektől eltekintek, és inkább azt mondogatom magamnak hogy ön ironizál, csak félelmetesen rosszul.
Remélem segíthettem.
Válaszolok
killuminati 2017-02-27 01:16:16
Jó estét Klotild.
Őszintén nem tudom megállapítani válaszából,hogy ön miért nem tudja megállapítani az én válaszomból,hogy ironizálok-e,vagy sem. azt meg végképp nem tudom megállapítani hogy mi lehet az amibe ön még belegondolni sem mer. :)
sajnos az elmúlt időben egyre több olyan emberrel beszélgetek,akik ha itt vagy ott olvasnak valami olyasféle cikket,írást ami bele illik világnézeteibe, a mindennapok tapasztalaiból kiindulva egybeforr az addig hallott vagy talán még át is élt dolgaival,akkor azok rögtön elhisznek és hitelesnek tartják ezen híreket.nem kell nekik bizonygatni, forrásokat megjelölni, mert felesleges.
konkrétan e hírnél maradva még az sem zavarja őket hogy a Brit orvosi társaság Dr Anthea Mowat nevű elismert nagy tekintélyű tagja ezt a kiadványt csak ajánlásnak írta nem kötelező erejű útmutatásnak.és csupán az egészségügyben dolgozók számára.szóval nincs itt semmi gond mert nekünk nem ajánlja nem teszi kötelezővé.
és hogy tényleg megnyugodjunk a szóvivőjüket küldték ezt lenyilatkozni.
de amúgy is ez csak egy álhír,nem kell mindent elhinni.
a világ nem is ilyen önmagából kifordult,beteg jövő felé halad.
ugye Klotild?
jó éjt.
u.i.:Klotild, tényleg szeretném tudni hogy mi az, amibe nem mert bele gondolni?
én is szeretnék rettegni...:)
Válaszolok
Klotild válasza: killuminati bejegyzésére 2017-02-24 10:31:03
Öööö.... Őszintén nem tudom megállapítani, az írásodból, hogy ironizálsz-e, vagy... vagy.... áhh abba inkább bele sem merek gondolni. Maradok az ironizálásnál.
Tehát ahogy killuminati is leírja konkrét példájában, 1 perc guglizással lehet találni cikkeket melyek rámutatnak, az eredeti cikk, ami itt át is lett véve ellenőrzés nélkül, egy hoax (ugyanis a telegraph-os cikk konkrétan egy valódi forrásellenőrzéssel ellátott hoax cáfolat).
Egyébként az eredeti cikk amit legtöbbet benyalnak (mint itt a szerző): http://www.dailymail.co.uk/news/article-4167632/Don-t-call-pregnant-patients-mothers.html (illetve ennek foxnews és társai által legyártott iterációi)
Tehát köszönöm killuminati, hogy te is segítettél a cikk szerzőjének.
Megjegyzem nem tudom miért gondolod, hogy Mészáros Lőrinc/Orbán Viktor miért szükséges feltétele, hogy külföldön valaki hülyeségeket terjesszen. Hidd el, vannak külföldön is megfelelőjük, az ő típusuk nem csak nálunk létezik :).
Válaszolok
killuminati válasza: Klotild bejegyzésére 2017-02-23 23:58:40
Kedves Klotild itt van egy Nagy Britanniában megjelenő fideszes propaganda újság online kiadása.ezen kívül számtalan írást találhat kb " 5 perc guglizás (akik tudják, hogy mi az a google azoknak inkább 1 perc) után ez egyértelművé válik. http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/29/dont-call-pregnant-women-expectant-mothers-might-offend-transgender/ De meglehet hogy Mészáros Lőrinc megvásárolta ezen Brit lapok mindegyikét,és Orbán Viktor a főszerkesztő......csak ez lehet..szép estét.
Válaszolok
Klotild válasza: Ferenc bejegyzésére 2017-02-23 19:44:36
Hát igen... Van akinek ha rámutatnak a tudatlanságára akkor az nem kiigazítja ezen hibáját, hanem inkább "az öklével próbál érvelni". Ha "fel is rúgnál", akkor sem változna sajnos, hogy benyaltatok egy hoaxot csak azért, mert az adott (egyébként nyilvánvaló) butaság pont beleillett az alapvető ismeretek teljes hiányában felépített világképedbe (úgynevezett megerősítési torzítás).
Azért remélem segíthettem.
Válaszolok
Ferenc válasza: Klotild bejegyzésére 2017-02-23 18:57:41
Szeretem az ilyen "agysebész" dumákat , gyakorlatilag kedvem lenne felrúgni ! ! !
Válaszolok
Klotild 2017-02-23 11:57:53
"És sajnos ez nem hoax" - De. Ez konkrétan hoax. Amit be is nyaltál, mint egyszeri fideszes a kormánypropagandát. De semmi gond, mert 5 perc guglizás (akik tudják, hogy mi az a google azoknak inkább 1 perc) után ez egyértelművé válik.
Persze értem én, hogy a keresztény gyűlöletkultusz tagjai rögtön rárepülnek bármire amit valaki leír mindenféle forrásellenőrzés nélkül, csak lehessen gyűlölködni valamin, vagy lehessen gyűlölni valakit.
Nem mellesleg érdemes lenne el is olvasnod azt az Orwell könyvet (segítek, a címe: "1984"), nem csak hivatkozol rá. Mert ha ezt megtetted volna, akkor megértenéd, hogy az újbeszél nyelv célja nem a tapintatosság (ami ugye keresztényként szintén elég távol áll tőled) bizonyos embertársaink iránt.
De mondom, ezek megértéséhez a legalapvetőbb funkcionális értelmezési képességekkel rendelkezni kellene. Sajnos ez itt nincs meg. De gyűlölködj tovább, mert az mindennél fontosabb. Az életed és kultuszod elengedhetetlen eleme.
Válaszolok
ferenc 2017-02-23 08:40:24
Elképzelhetönek tartom a szándékot ,..de azért nem gondolom , hogy konkrétan Magyarországon ez azzal is járhatna , hogy meg kell válnunk bizonyos szavaink használatától.
Válaszolok
Ezo
Ezo 2017-02-23 08:07:46
"Ha ezt elveszik, a hitünket veszik el! A hitünket és emberlétünket veszik el ezek a genetikai hulladékok... Ha ugyanis az anya, az édesanya szavunkat elveszik tőlünk, akkor elvesznek tőlünk mindent, ami emberi és mindent, ami isteni bennünk."

Pontosan ez a céljuk! Nem tudattalan barmok ezek, hanem nagyon is tudatos, embernek kinéző, aljas módon elembertelenítő szándékú, kaptártudatú genetikai hulladékok. Ha nincs az emberek között háború, majd ők generálnak, csakhogy soha ne legyen harmónia és egyetértés ember és ember között. A társadalom ketté fog osztódni - ha máris ketté nem osztódott: hagyományőrző konzervatívokra és genetikai hulladékokra.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?