Blogolj!

Gátlástalanok kora


Lezárult hát egy fejezet Magyarország rendszerváltás utáni történelmében. Ismét bebizonyosodott, hogy ez egy következmények nélküli és ezért nagy valószínűséggel jövőtlen ország. A legkisszerűbb, legönzőbb pártpolitika mindent felülír. Nem csak a józan észt, de a tisztességet, szavahihetőséget, a közös értékek tiszteletét, és egyúttal a gyermekeink, unokáink, az országunk legalapvetőbb érdekeit is. A jövőnket. A közös jövőnket.

Nincs bennünk semmi közös! Marad a Mi és marad az ők. Menthetetlenül és örökre. És most már nincs kegyelem, hülyegyerekek! Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!

Mi lesz a nagy erőlködés vége?

Néhány tucat senkiházi hülyegyerek, jelentős balliberális pártpolitikai és médiasegédlettel ismét sikeresen tudott rombolni. Rombolni az értékeket, az alkotás örömét, a győzelem eufóriáját, az összetartozás érzését… és ami a legfájóbb: lerombolták a jövőt is. Bebizonyították, hogy ebben az országban nem érdemes és nem lehet hosszútávra tervezni, nem érdemes és nem lehet józanul, racionálisan érvelni, gondolkodni, cselekedni. Bebizonyították, hogy csak az számít, amit ma nyerhetsz, ha mindjárt az ország kárára is. Nem számít, csak a legkisszerűbb pillanatnyi érdek.

És bebizonyították, hogy sunyin, gátlástalanul hazudozva, és ha kell, minden erkölcsi aggály nélkül csalva is lehet élni és eredményt elérni. Már amennyiben a totális rombolás eredménynek számít. Jól láthatóan fényes eredményként ünneplik a ki tudja hogyan összecsalt 266 ezernyi aláírást. 266 ezer hozzájárulást a romboláshoz.

Én nem tudom, milyen lelkület van azokban az emberekben, akik ezt ténylegesen aláírták. Tényleg ennyire semminek tartják a saját hazájukat, a saját országukat, a saját városukat?

Tényleg gondolkodás nélkül el kellett gáncsolni egy olyan lehetőséget, amely emberöltőnként egy akad talán egy ilyen ország, egy város életében? Tényleg fontosabb volt számukra az irracionális Orbán-gyűlölet, mint a racionális gondolkodás szikrája Tényleg fontosabb volt az érzés, hogy ezzel azt hitték, hogy belerúghatnak Orbánba, mint a lehetőség a kitörésre?  Szánalmas, hogy ezek annyira gyökerek, hogy többségük tisztában van azzal, hogy ezzel nem (ezzel sem) tudják megbuktatni Orbán Viktort, de mégis keresztbefeküdtek egy nagy közös álomnak.

Szánalmas, hogy azok, akik néhány hónapja még ünnepelték Szilágyi Áront, Kozák Danutát és a magyar olimpiai bajnokokat, most magasról szartak arra, hogy mit mond, mit kér Kozák Danuta, Szilágyi Áron és a többi olimpikonunk, sportolónk.  

Ez most a gátlástalanok kora. Csak akkor kéretik, hogy ne csodálkozzanak, ha amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten is! Gátlástalan és pusztító. Mert ezt érdemlik, akik ebben a Momentumban az országunkra ráhozták a gátlástalanok pusztító korát.

9
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/34088/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,demagóg,momentum mozgalom,orbángyűlölet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 9 db hozzászólás érkezett!
Eszter válasza: Szila bejegyzésére 2017-02-23 06:02:57
Magyar Bálint???
Válaszolok
Eszter válasza: Szila bejegyzésére 2017-02-23 06:01:53
Látom te se gyógyultál még ki.
Válaszolok
Eszter válasza: József bejegyzésére 2017-02-23 06:01:08
Teljesen igazad van.
Válaszolok
József 2017-02-22 23:16:46
Most örültök, rohadékok?
Hát örüljetek! Ez legyen nyomorult kis felesleges életetek legnagyobb öröme!
Szeretni nem tudtok, hát gyűlöltök. Építeni nem tudtok, hát romboltok. Győzni nem tudtok, hát pusztítotok. Ennyiből áll lényetek, ez jutott nektek élet helyett!
Szívetekben, lelketekben hordozzátok az idők végezetéig a bélyeget, amit magatok sütöttetek magatokra. Ennyi volt, ennyi most és ennyi lesz semmire való életetek! Szánni való, sajnálatra méltó jövő vár rátok egyetlen boldog pillanat nélkül.
És van még rossz hírem: most vízválasztóhoz értetek! Most jutottatok oda, hogy egy nemzet zárt össze ellenetek, immár visszavonhatatlanul és véglegesen! Jó lesz így élni?
És most a mieinkhez: vízválasztóhoz értünk mi is. Most azonnal kell befejezni a hamis mosolygást, a hamis kényszer-kézfogásokat, az ellenségeinkhez megbékélés címén tolt hatalmas pénzeket, a mindent elnézünk a békesség kedvéért politikát!
Mert ezekkel nincs és nem is volt béke!
Fel kell venni a kesztyűt, mert nagy baj lesz! Most fájó sebet ejtettek, de a labda hozzánk került. Most mi szerválunk. Ászokat kell ütni, különben oda 2018! Ha tovább hagyjuk a dolgok menetét az eddigiek szerint, ezek nem csak az álmainkat, hanem bennünket is meg fognak ölni! Mindig lesz ebben az országban pár millió sikertelen, irígy, gonosz agyhalott lumpen-proli, aki ezeknek hisz újra és újra, elfeledve, hogy az igazi vesztesek pont ők lennének, ha ezek győznének!
Rá kell kényszeríteni a közmédiát, hogy a mi pénzünkből bennünket szolgáljanak! Igen, valamiért valamit! Minden mozdulatukat ki kell azonnal vizsgálni, minden aláírást kétszer ellenőrizni és minden szabálytalanságot keményem megtoroltatni az igazságüggyel! Ha nem megy másképp, le kell váltani Handót, Poltot, vagy bárkit, aki kereszbetesz naponta a többségi akaratnak!
Elég a dumából, tettekkel kell megállítani őket! És leszarni, mit mond a liberál genderkórus!
Ha ez nem történik meg azonnal, temethetjük az olimpia után 2018 - at is! Ha hagyjuk, megérdemeljük! SzJ
Válaszolok
Mirássy 2017-02-22 15:57:39
Kit érdekelnek az állami pénzen ingyenélő doppingzabáló csalók?? Ki kéne jönni az elefántcsonttoronyból és szétnézni az országban, hogy milyen szarban van a haza.... A hazaáruló TE VAGY, mert a rombolást ti akarjátok az olimpiával a csőd szélére sodorni az országot..... Csak épp nemzetiszínű szalaggal átkötve próbáljátok elvakítani a buta tömeget! De igenis 266 ezer BÁTOR EMBER igenis cselekedett és ez még csak a kezdet.... A fideSS és orbán sunyi diktátor voltáról tanúskodik az is, hogy a TÖRVÉNY ELLENÉRE MÉG MINDIG NEM ÍRTA KI A REFERENDUMOT!
Válaszolok
Szila 2017-02-21 22:43:04
Katasztrófa ! Világvége ! A végén még megkérdezik a népet .... :)
Haha .. a gátlástalanok kora a Fidesszel jött el, tessék csak olvasgatni Magyar Bálint könyvét a maffiállamról,
Orbánék a saját cselekedeteik egy százalékáért kivégezték volna Gyurcsányt fordított felállás esetén...
de nekik mindent lehet, "mi vagyunk hatalmon, ugye drágám ? - Persze, ti és a gyerekek !"
Válaszolok
Katalin válasza: István bejegyzésére 2017-02-21 19:44:50
Itt nem az a kérdés, hogy valaki akar-e népszavazást. Itt az olimpia megrendezésének megakadályozásáról van szó. Időközben az is kiderült, hogy a Momentum csak meglovagolta a témát, és nagyon egyszerűen ismertté tette magát a további pártként történő politizálásához, valamint hozzájutott 266 000 ember adataihoz. És ha még az is felmerül, hogy egy Mécs Imre unoka is fellelhető a Momentum környékén, akkor, remélem, neked is világos a képlet.
Válaszolok
István 2017-02-21 16:30:32
Tisztelt Valaki! (Terminátor)
Szóval ha valaki, valakik azt szeretnék, hogy legyen népszavazás egy ilyen giga beruházásról az Ő pénzükből, az rögtön balos, libsi, hazaáruló? A kormány futamodik meg a népszavazástól ha most visszavonatják Budapesttel az olimpiai rendezés pályázatát!. Azért ennyire elfogultnak nem kéne lennie. nem kéne lenni. A Momentum nem az olimpiát nem akarta, illetve azt nem is tudták visszavonatni. Ők népszavazást akartak ebben a kérdésben. A kormány minden hülyeség miatt konzultációt tart amire olyan válaszok vannak csak amiket Ők akarnak. Erről kellett volna megkérdezni az ország lakosságának a véleményét.
Válaszolok
Margit 2017-02-21 16:20:04
Kíváncsi lennék,hogy aki 13 helyen is aláírt azzal vajon mit tesznek !! Persze azt is szeretném tudni kitől kapták a 17 millió ???
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?