Blogolj!

Ebből baj lesz! Nagy baj! Elengedték a migánst, aki megerőszakolt egy hatéves kislányt!


20 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, azaz azonnal szabadon engedte a berlini bíróság azt a 27 éves pakisztáni migránst, aki egy hatéves gyermeklányt erőszakolt meg egy berlini menekülttáborban! Ezek után a kölni erőszakoskodókat meg ki fogják tüntetni? De meddig tűri ezt a német társadalom? És mi lesz, ha robbannak az elfojtott indulatok?

Egy hatéves kislányt megerőszakoltak. A gyermek édesapját lelőtték a rendőrök, hogy védjék az erőszaktevőt...

Hogy milyen végtelen öncenzúra és megfelelési kényszer működik Németországban a hivatalt viselő embereken azt jól mutatja ez a bírósági ítélet is! Adott egy pakisztáni „politikai menekült”, aki egy néptelen területre csalt egy hat éves – szintén menekült – kislányt és ott megerőszakolta. Kitervelten hajtotta végre a végtelen gonoszságát.

Normális társadalmakban az ilyen mocskot a farkánál fogva föllógatják egy áramot vezető vastag drótra, Berlinben viszont kapott 20 hónapot és azt is csak felfüggesztve. A bíró ilyen elképesztő baromságokkal akarta alátámasztani az idióta ítéletét: a támadás viszonylag rövid ideig tartott és az erőszaktevő beismerte a bűnét… A megerőszakolt kislány édesapja nem bírta tűrtőztetni magát, késsel támadt a bíróságról szabadon távozó erőszaktevőre. A rendőrök agyonlőtték. Nem. Nem az erőszaktevőt! Hanem a megerőszakolt kislány édesapját, így védve meg az erőszaktevőt.

És hogy a szörnyű történet kerek legyen, a bűnöst ki sem utasítják Németországból, sőt, azt kérte, hogy Berlinben töröljék a menekültkérelmét, hogy más városban újra tudja magát regisztrálni, mint menedékkérő.

Nos. Ez 2017. Németország. Európa. Azt tudjuk, hogy a német média és a német rendőrség elképesztő öncenzúra alatt van, amely során nem hajlandóak valós tájékoztatást adni a menekültügyről. Ezzel az is kiderült, hogy már a bíróságok is képtelenek normális működni, ha menekültekről van szó. A kérdés csak az, meddig tűri még ezt a német társadalom? És mi lesz, ha egyszer robbannak az elfojtott indulatok?

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/33944/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,demagóg,migránsbűnözés,migránsok,muzulmán horda,németország,szexuális erőszak
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?