Blogolj!

Orbán, Putyin, Trump. A csúcson vannak. Ti meg, elvtársak, bajban vagytok, nagy bajban!


Amerikai pénzes haverotok végleg megbukott. És már az oroszokra se számíthattok. Sőt! Talán Orbán az egyetlen vezető a világon, akit Trump és Putyin egyaránt elismer, megbecsül és tisztel. És elfogad partnernek a világpolitikában. Ritka adottság ez egy ilyen kis országnak és ritka kivételes történelmi pillanat. Persze, ami jó az országnak és jó a kormánynak, az nagyon rossz a balliberális csürhének.

Ahogy Orbán mondta: Magyarország a magyaroké. Putyin: Oroszország mindenek fölött. És most Trump is kiadta a jelszót: America first, azaz számára Amerikai az első. És ez az alapállás teszi lehetővé, hogy egymás elveit tiszteletben tartva, tisztességes politikai és gazdasági üzleteket kössenek. Ilyen egyszerű.

A balliberális elit 1990-től 2011-ig állandóan azzal vádolta Orbánt és a jobboldali kormányokat, hogy azok eldobták a „volt szovjet piacot”, amely a magyar termékek korlátlan felvevője volt. Elmantrázták, hogy hajbókolni kell az oroszoknak, mert ráadásul a gázt is tőlük vesszük, függünk tőlük… Minden héten előállt valami nagypofájú szoci, aki gyalázta Orbánt, hogy miért nem tekint nagyszerű gazdasági partnerként Oroszországra.

A szocik idején ugyanis szokás volt arrafelé kiváló üzleteket kötni. Magánzsebre és az ország kárára. Lásd Kapolyi, lásd Gyurcsány, lásd, Puch, lásd Baja Ferenc és a többi. És az oroszok, kiváltképp Putyin, akként is tekintett ezekre, mint ahogy illett. Olcsó és pitiáner bűnözőket látott bennük. Kihasználta az általuk kínált üzleteket, de szövetségest és főleg politikai erőt, na, azt nem látott bennük. Pontosan felmérte, hogy a magyar balliberálisok minden rendű és rangú képviselője, 10 fillérért bárhol, bárkinek eladja még az anyját is. Putyinnak és Oroszországnak viszont aprópénz volt, amit ezeken a korrupt magyar üzleteken az oroszok kerestek. Putyin politikai társakat keresett, olyan vezetőket, akikkel világpolitikai kérdésekben lehet tárgyalni, lehet szövetségeket kötni.

És Orbánban megtalálta ezt. Orbán zseniális húzással jelezte Putyinnak, hogy csak tiszta, mindkét félnek korrekt üzletekre hajlandó. Putyin nem ehhez szokott magyar viszonylatban, de gyorsan ráérezhetett, hogy itt nem csak az államközi üzletekben számíthat korrekt viszonyra, hanem politikai szinten is. Nincs előítélet, nincs kisszerű brüsszeli fafejűek által irányított játszma. Csak Magyarország érdekei vannak. Mint ahogy Putyinnak csak Oroszország érdekei számítanak. És nem az az érdeke Oroszországnak, hogy korrupt magyar balliberális politikusokkal kössön országa számára filléres üzleteket. 

Neki olyan partner kell, aki országa érdekeit védve hajlandó bárkivel szembeszállni, mert ő maga is ilyen. És Orbánban megtalálta ezt a partnert Magyarországon. Azóta gyakorlatilag semmibe veszi a magyar balliberálisok siserehadát. Nem hogy nem támogatja őket, de már üzletelni sem hajlandó velük senki Oroszországból…  Magyarországon számára egyetlen partner létezik: Orbán Viktor. És ennek minden egyes alkalommal elég nyomatékosan tanújelét is adja.

Két évtizedes ütőkártyáját veszítette el ezzel a magyar balliberális oldal, amely azóta sem tud mit kezdeni a helyzettel. Örült dühhel csaholnak, Gyurcsánnyal az élén, Putyin ellen. Pontosan tudják ugyanis, hogy már semmit sem veszítenek ezzel. Mert az orosz elnök ajtaja végleg becsapódott előttük. Partnerséget, pláne támogatást, tőle és országától már soha nem remélhetnek.

Még úgy sem bírnak magukkal Gyurcsányék, hogy ez politikailag itthon is kártékony számukra. Az agyatlan nyugdíjas szavazóik, akiket két évtizedig azzal etettek, hogy a fontos partner Oroszországgal csak ők tudnak együttműködni, most nem értik, hogy miért is kellene utálniuk Putyint és az oroszokat… Nos, azért, mert Putyin és Oroszország pontosan beárazta a magyar balliberálisok képviselőit. Megmérettek és végtelenül könnyűnek találtattak.

És nem is oly rég, a balliberális csürhe utolsó reménye, a Soros-Clinton klán is megbukott. Nem kicsit. Nagyon.  

Trump pedig pont azokat az elveket követi, amelyekkel Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin vezeti a saját országát. Ahogy Orbán mondta: Magyarország a magyaroké. Putyin: Oroszország mindenek fölött. És most Trump is kiadta a jelszót: America first, azaz számára Amerikai az első. És ez az alapállás teszi lehetővé, hogy egymás elveit tiszteletben tartva, tisztességes politikai és gazdasági üzleteket kössenek. Ilyen egyszerű.

Visszatérve végül a mi nyomorult balliberálisainkra: az elmúlt pár év alatt elérték, hogy mindkét világhatalom vezetője méla undorral tekint rájuk. Azért a maga nemében ez sem kis teljesítmény. Negatív értelemben persze. 

8
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/33598/pics/lead_800x600.png
balliberális,demagóg,dk,donald trump,gyurcsány ferenc,mszp,orbán viktor,oroszország,soros györgy,usa,vlagyimir putyin
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
György válasza: Miki bejegyzésére 2017-08-19 13:08:56
Te miki, jól nézünk mi ki, ha nem tetszik a többség akarata, akkor el lehet húzni Magyarországról.
Demokráciában a többség akaratának kell alkalmazkodnia a kisebbségnek ,vagy miki nem vagy demokrácia párti, ilyen csótánypárti nem is lehet az !!!
Válaszolok
Miki 2017-02-03 12:27:55
Hát, ha ti ezt komolyan veszitek...:))
Válaszolok
Gyorgy válasza: Miki bejegyzésére 2017-02-03 06:57:39
Miki,te mégis mit követz?
Válaszolok
Zoli válasza: Miki bejegyzésére 2017-02-02 22:54:39
A Gyurcsány D.K.-ja be se kerül a választáson,de az MSZP.-se a Gyurcsány nélkül.Azok az idők hála elmultak. A szavazói meg öregek,vagy kihaltak.A jelenlegi párt (fidesz) először gyökeret engedett,és utánna növesztette a koronát. Az MSZP meg forditva azért dőlt ki! Megjegyzés: Gyurcsány,már lövette a magyarokat gumilöszerrel,..Orbán még nem ! Ez azért nagy külömbség.
Válaszolok
Miki válasza: Ilona bejegyzésére 2017-02-02 19:22:09
Sorost talán kudarc érte most, és a Clintont is... de ez nem azt jelenti, hogy a balliberális hegemóniának is vége volna. Orbán benyalhat most Trumpnak meg Putyinnak, de ez nem azt jelenti, amit ti szeretnétek. Hidegre tesszük, kinyírjuk Viktort! Bayerrel, Semjénnel és Kövérrel együtt! Hazugságokkal, propagandával fogjuk ellehetetleníteni a disznó Viktort, de ha nem megy, akkor fegyverrel számolunk le vele! Egy a lényeg: mi leszünk újra hatalmon! Éljen GYURCSÁNY FERENC! Le Magyarországgal!
Ballib Miki
Válaszolok
Eli válasza: Ilona bejegyzésére 2017-02-02 14:26:30
Soros ellen nemzetközi letartóztatási parancsot rendelt el Putyin, amit eddig ignorált a nyugati oldal. Ha ezt Trump elfogadja, akkor megszûnik az a határtalan hatalom. Annakidején Kenedy testvéreket ugyanazok tették el láb alól akik most megpróbálják Trumpot eltenni az útból ilyen olyan módszerekkel. Trump csak úgy tud védekezni, hogy kellôképpen feltakarít, jóidejében.
11,110 decretum vagy hasonló talán megvalósul.
https://www.youtube.com/watch?v=iU1EJDdj4iM
Válaszolok
Gejza 2017-02-02 12:39:00
Hát ezt nsgy sikrrnek tartom csak így továb.Gratulálok Orbán Úr.
Válaszolok
Ilona 2017-02-02 11:39:20
A hazai ellenzék még mindig nem akarja tudomásul venni, hogy, ha lassan is, de változik körülöttünk a világ. A Soros-Clinton klán megbukott ugyan, de Sorosnak megmaradt a pénze és Amerikában is és Európában is megmaradt a hálózata. Mindazonáltal akármennyi pénze is van Sorosnak, képtelen a magyarok többségének józan ítélőképességét megváltoztatni és így lehet ez Amerikában a Trumpra szavazókkal is.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?