Blogolj!

A románok már egy sörtől is rettegnek, ha az székely…


Az igazi Csiki sör az igazi...

A sör nem ital, a medve nem játék! – tartja állítólag a székely mondás, amiből elég egyértelműen kiderül, hogy a derék pálinkázó véreink nem nagyon becsülik sokra a sört. A románok mégis rettegnek egy székely sörtől.

Mit nekik az uniós bíróság egész Európai Unióra kötelező döntése, egy falusi román bíróság betiltotta az igazi Csiki sört. Sőt! És itt jön az igazi román „néplélek”: azt is elrendelték, hogy 30 napon be is kell zúzni mindent, ami az igazi Csiki sörhöz tartozik.

Hogy a Jó Isten rohasztaná már rá az eget az összes mérhetetlen kisebbrendűségi komplexussal megvert szőröstalpúra!

Ezeknek minden mindegy, féktelen pusztíthatnékjukban legszívesebben minden eltörölnének a Föld színéről, ami arra emlékezteti őket, hogy él Erdélyben és Magyarországon egy olyan nép, amelynek - velük ellentétben - több évezredes múltja, történelme, kultúrája van. Múlt, történelem, kultúra. Ez az, amit a magyargyűlölő románok oly embertelen mély irigységgel akarnak tűzzel-vassal pusztítani. Olyan szinten, hogy még egy sörtől is rettegnek, ha a székely sör…

És oly ostobák. A székely ember eddig nem nagyon itta a sört, lásd fentebb. Na, most már fogja inni! Na, már csak azért is.

És persze minden ilyen vérlázítóan ostoba akcióval rávilágítanak a magyargyűlölő románok arra, ami nekik a legjobban fáj: hogy nincs múltjuk, hogy nincs történelmük, hogy nincs kultúrájuk, hogy nincs emberi tartásuk, nincs semmi, amit önmagukban szerethetnének, értékelhetnének. Marad hát számukra a vad pusztítás vademberi vágya...

utóirat: aki mostantól vöröscsillagos heineken lőrét mer inni, az szimplán hazaáruló!

Mindannyian székelyek vagyunk!

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/33536/pics/lead_800x600.jpg
csiki sör,demagóg,heineken,románok,székely,szőröstalpúak
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Levente 2017-02-02 10:33:51
Vannak nagyon rendes románok is.
. A fô baj a posztkommunista és
neoliberális politikusaikkal van akik
figyelemelterelésül használják a
Magyar kártyát ! Most mégis szorul
a zabszem a hátsójukban / országos
tüntetések,-könnygáz /,-mert nem
ismernek mértéket mérhetetlen
pimaszságukban....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?