Blogolj!

Vona? Több mint kínos…


Évértékelőnek mondott ostoba fantáziálás: Vona alól érezhetően kicsúszott a talaj.

Így néz ki egy miniszterelnökjelölt? Inkább mint egy rissz-rossz keresztapa utánzat a 24.hu nevű Soros György féle álhírportál sztárfotóján...

Évértékelőnek mondott ostoba fantáziálás: Vona alól érezhetően kicsúszott a talaj. Várható volt, hogy így történik. A baloldal által kreált párt, a Jobbik első embere elhitte, hogy lehet belőle az ország első embere is. Ám sorra jöttek a választási pofonok. De ez nem kijózanítólag hatott rá, hanem épp ellenkezőleg: mentálisan és lelkileg teljesen szétesett.

Végső kétségbeesésében, a lelke sötét vermében vergődve, a kilátástalan jövőt látva, kötött egy fausti üzletet, azaz eladta a lelkét (ezzel együtt a pártját is) Simicska g. Lajosnak.

A talaját vesztett, labilis idegzetű Vona, és a szélsőségesen paranoiás Simicska nászából végül persze nem születhetett más, mint egy ilyen totál szellemi torzszülött eszme: Vona, mint a nemzetegyesítő, és mint a baloldali emberek miniszterelnöke…

Az ő múltjával? A baloldali embereké?

Az ő képességeivel? Mint miniszterelnök?

A szánalmas jelző sem elég rá, hogy leírjuk micsoda elképesztő baromság ez.

Ki kell mondjuk: ennél még Gyurcsány is hitelesebb és sikeresebb. Vona kitartó „munkával” leküzdötte magát Gyurcsány alá. Emberként és politikusként egyaránt. Elképesztő teljesítmény – negatív irányban.

Amúgy Rejtő Jenősen szólva: miféle rakomány lehet Vona fejében agyvelő helyett, hogy ezt így előadja, és tán el is hiszi?

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/33498/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,évértékelő,gyurcsány ferenc,jobbik,simicska (g.) lajos,vona gábor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?