Blogolj!

Folytatódik a balliberális miniszterelnök-jelölési szánalmas bohózat


Minden eddiginél ostobább önjelöltet sikerült találniuk. Elképesztő idiótaságokkal állt elő Botka kihívója, akit egyébként az MSZP - Botka várható közeli elbukása után - szívesen támogatna az ellenzéki pártok közös jelöltjeként. A balliberális pártok közös jelöltje természetesen pártfüggetlennek mondja magát. Logika? Na, azt ne keressen benne! 

A baloldali bohózat folytatódik: Lattmann Tamás, az önjelölt jelölt...

Mennyire lehet komolyan venni egy olyan önjelölt idiótát, aki rögvest akkor, amikor bejelentkezik miniszterelnök-jelöltnek, elárulja magáról, hogy fogalma sincs a mai magyar valóságról, fogalma sincs az emberekről, fogalma sincs azokról, akikkel együtt kormányozni akarja ezt az országot.

Csak a magyar baloldal képes kitermelni egy olyan miniszterelnök-jelöltet, aki bejelentkezésekor képes azt előadni, hogy úgy akar szakértők által összeállított pártpolitikától mentes kormányprogramot megvalósítani, hogy ahhoz a baloldal összes bukott pártja bukott képviselőjének szavazata kellene majd az országgyűlésben.

Sokat elárul az önjelölt szellemi képességeiről az, hogy el tudja képzelni, hogy Gyurcsány, Mesterházy, Molnár Gyula, Hunwald, meg a többi korrupt, saját pecsenyéjét sütögető balliberális képviselő, majd szó nélkül elfogadja, hogy egy tőlük független programot hajtsanak végre.

Az meg, hogy szakértők által összeállított… Nos, 2002-ben ezt már egyszer elsütötték Medgyessyvel, majd később Bajnaival… A szakértők aztán soha nem látott csődbe, adósságba, munkanélküliségbe, kilátástalanságba, kiszolgáltatottságba kormányozták ezt az országot. Szóval, ezzel a szakértői program üres dumával már nemigen lehet milliókat megint átverni. Különösen akkor nem, amikor erőteljesen emelkedik a minimálbér, az átlagbér, jelentősen emelkedik a pedagógusok, az egészségügyi dolgozók, a katonák és rendvédelmi dolgozók bére. Amikor az infláció eltűnt, amikor az államadósság jelentősen csökken, amikor a rezsiért sokkal kevesebbet kell fizetni, mint tíz éve, amikor ezermilliárdokat kapnak a magyar kis- és középvállalkozások, amikor már nem munkanélküliségről, hanem munkaerőhiányról kell beszélnünk…

Szóval itt van ez a Lattmann Tamás nevű önjelölt miniszterelnök-jelölt, akit az MSZP el tud képzelni Botka bukása után közös jelöltként…

Nos. Jelölt még lehet belőle, de hogy nem szakértői és főleg nem pártoktól független, az halálbiztos. Csakúgy, mint a várható csúfos bukás egy ilyen idiótával az élen.

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/33464/pics/lead_800x600.jpg
2018,balliberális,botka lászló,demagóg,lattmann tamás,miniszterlenökjelölt
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ferenc 2017-01-27 17:08:15
Az átkosban azokból az önjelölt melósokból lett funkcionárus, párttitkár meg a szakszervezti bizalmi, akiknek a munkában nem látták semmi hasznát, de a pofájuk nagy volt. A brigád még örült is a "kiemelésnek", mert legalább amunkát nem akadályozták ezek a léhűtők. Az egészben az lett a szomorú, hogy ezek aztán szépen átmentették magukat. Az elvtársak úgy gondolják, hogy ez még most is így megy. Lehet, hogy igazuk van?
Az önjelölteknél már csak azok rosszabbak, akik mögött csak a rokonság, meg a szomszédok állnak, és még kéretik is magukat.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?