Blogolj!

A Sátánnál is rosszabbak: Soros és álcivil bandája leleplezte magát


Mindig van lejjebb! Miközben Soros György és civilnek hazudott csürhéje állandóan eljátssza az emberbarátot, a humanistát, kiderült: a migránsokat emberszámba se veszik, a politikai céljaink érdekében áldozatul dobható tárgynak tekintik a szerencsétleneket.

Soros György és emberei álhírekkel vesznek rá naponta több száz embert Szerbiában, hogy az embertelen idő ellenére induljanak útnak Magyarország felé...

Tombol a tél egész Európában. Kemény mínuszok, nagy havazások, süvöltő szelek. Ilyen időben még a székelyeknél is bent alhat a kutya. Nem úgy a menekültek. Soros György és emberei álhírekkel vesznek rá naponta több száz embert Szerbiában, hogy az embertelen idő ellenére induljanak útnak Magyarország felé.

A szerencsétlen pedig hisznek a Soros-féle álcivil szervezetek ügynökeinek és százával özönlenek a magyar határra. Ahol persze semmi nem változott, maximum annyi, hogy szigorúbb, profibb lett a határőrizet. A mínusz 10-20 fokban a határon átjutni akaró emberek sorsa ilyenkor azon múlik, hogy a magyar határőrök időben megtalálják-e és megmentik-e őket a fagyhaláltól.

Mindez miért? Sorosék arra játszanak, hogy hátha megfagy pár ember a magyar határon, és akkor a „drámai képsorokat” a balliberális hazai és nemzetközi médiában fölhasználhatják Orbán Viktor és Magyarország lejáratására….

Az emberélet? Soroséknak nem számít! Ők arra játszanak, hogy minél több migráns haljon meg a magyar határnál, mert abból akarnak politikai tőkét kovácsolni. Ez Soros és álcivil bandája a maga pőre valóságában… 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/33191/pics/lead_800x600.jpg
álcivil,demagóg,migránsok,muzulmán horda,soros györgy,terrorista,terroristák
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Miki 2017-01-21 18:18:03
Éljen Soros György!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?