Blogolj!

Isten nem ver bottal! Soros duplán bukott Trump győzelmén!


Ostoba fantazmagóriái milliárdokba fájnak Sorosnak. Mint kiderült, a magát tévedhetetlen tőzsdegurunak tartó Soros, nem csak a politikai hadszíntéren bukott Trump győzelmével, hanem a tőzsdén is.

Soros. Dupla bukta...

Soros György addig mondogatta, hogy Trump esetleges elnökválasztási győzelme esetén a tőzsde összeomlik, hogy maga is elhitte ezt a hülyeséget. Olyannyira, hogy Trump győzelme után a tőzsde esésére játszott. Ám az amerikai piaci indexek magasról tettek Soros elvárásaira és nemhogy nem estek, hanem rég látott magasságba szöktek. Az amerikai cégek hamar rádöbbentek, hogy Trump őket minden lehetséges eszközzel segíteni fogja, ameddig otthon tarják a termelést. Soros szerint ez hülyeség és katasztrófa. A cégek szerint meg nem az. Sőt! Ezért is szárnyalnak azóta is a tőzsdeindexek…

Na, ezen aztán legalább egy milliárd dollárt bukott a magát tőzsdegurunak tartó Soros, aki csak hetek múlva döbbent rá, hogy minden liberális médiajóslat ellenére az amerikai piacok bíznak Donald Trumpban. Ismét kiderült tehát, hogy a médiában megszólaló sok szakértő jóslata köszönőviszonyban sincs a valósággal. És ezt milliárdot bukva verte bele Soros György ostoba fejébe a valóság.

Az a valóság, amely már november 8-án is padlóra küldte a Hillary Clintonba milliárdokat befektető Soros Györgyöt. Az a valóság, amely minden „szakértő” ellenére Trump elsöprő győzelmét hozta. Az a valóság, amely a multikulti, migránsimádó, politikai korrektséget vallássá emelő liberális politikát remélhetőleg a történelem szemétdombjára hajította…

Soros György milliárdokat fektetett Hillary Clinton elnökké választatásába, amelyet elbukott. Soros György milliárdot fektetett be a tőzsdén, Trump győzelme után az esésre játszva, amelyet elbukott. Soros mind politikai befektetőként, mind üzletemberként szánalmas vesztessé, lúzerré vált.

Meztelen a király – mondja erre a magyar…

És ha már itt tartunk. a facepress.hu hírportál beszámolt arról, hogy Sorost mennyire szereti a magyar társadalom. Részletek itt: Maga az ördög.

4
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/33119/pics/lead_800x600.jpg
bukás,demagóg,donald trump,soros györgy
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
librikus 2017-01-14 13:34:50
Évtizedek óta fut egy amerikai Tv sorozat néhány képernyőn „Mission Impossibile“ címen. Most nálunk is. Néhány szuperman parancsot kap egy fiktív országban a demokrácia helyreállítására. Egy hang közli mindjárt: Ha balul üt ki a dolog tagadni fogjuk, hogy ismerjük önöket. Persze baj nélkül sikerült a demokráciát hetenként helyreállítani.
Ma a szupermanok helyett egy szupermilliárdos intézi el ezt a dolgot. Ez a kortárs érthetetlenül rövid időn belül lett dúsgazdag. Bár a milliárdjait a börzén és pénzsíbolással szerezte, fulmináns sikereit csak a világot kormányzó háttérhatalom tippjeivel, illetve jóváhagyásával érhette el.
Mármost, ha valamely kormány nem hajlandó globalizálódni, vagy az új világrendbe besorolni, akkor nem kezdik rögtön Samu Bácsi liberátorai bombázni az országot, előbb ezen bőkezű gentleman dollárjai folynak az ellenzék kasszáiba. Ha a következő választások nem hoznának eredményt, még mindig jöhet a revolúció. Lásd az arab tavaszt vagy az utolsó pillanatban félresikerült török nyarat.
Válaszolok
László 2017-01-14 06:32:21
Valami jó csak van a hírben,ez a sorosgyurka anyagilag igaz minimálisat,de politikailag nagyot bukott a Trump -Trampli versenyen. Remélem ott is agyagba döngölik a ballibet,mint itthon ! :) :)
Válaszolok
Miki 2017-01-13 23:42:58
Van még elég pénze Sorosnak, ne félj! Hidegre teszünk téged is, a barátaidat is, Viktorkádat is.
Ballib Miki
Válaszolok
Imre 2017-01-13 20:13:56
Szeretnék olyan lúzer lenni mint Soros Gyuri bácsi!!!!
Liberális már kevésbé.....:)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?