Blogolj!

Botka a figyelemelterelő kamujelölt! Mást lesz a közös kormányfőjelölt


A Soros-Simicska Koalíció már élesben teszteli és építi az MSZP-DK-Jobbik közös jelöltjét 2018-ra.

Botka, a figyelemelterelő kamujelölt...

Valaki bedobta Andor László nevét, ami aztán túl gyorsan elhalt. Annyira semmitmondó, annyira jelentéktelen, annyira szürke ember, hogy nincs élő ember, aki elhinné, hogy képes lenne megharcolni Orbán Viktorral.

Hogy a valódi jelöltet eltitkolják, elkezdtek ismét Botkázni… És Botka belement ebbe, valószínűleg tudatosan, hisz ő maga is tudja, hogy terelés az egész.

Közben a Soros-Simicska Koalíció a szemünk láttára teszteli és építi a 2018-as közös miniszterelnök-jelöltjét. Majtényi Lászlót.

A napnál is világosabb, hogy a politikailag aktív, Orbánt, a Kormányt és a Fideszt rendszeresen támadó Majtényit nem köztársasági elnöknek szánják a baloldalon. tudatában vannak annak, hogy Áder Jánost a Fidesz-KDNP mindenképpen megválasztja újabb öt évre a szavazás második körében.

Ezért aztán sok időt, pénzt, energiát áldozni egy ellenzéki, de esélytelen jelöltre nem éri meg. Indítani persze valakit kell, de általában olyan balekot szokás, mint Falus Ferenc főpolgármester-jelölt volt. Ha mégis egy potens, „nagy nevet” dobnak be, akkor azt valós céllal teszik, nem azért, hogy pár hónap után tuti vesztesként elkullogjon.

Ám abban az esetben, ha föl akarnak építeni egy embert és tesztelni akarják, hogy mennyire fogadja el az összeborulásra kényszerített kommunista, liberális és fasiszta csőcselék, akkor arra kiváló alkalom az államfőjelöltség… Majtényit az MSZP és a DK gondolkodás nélkül elfogadta. Már csak a Jobbikosok támogatása hiányzik. Hamarosan meglesz az is… És a májusi köztársasági elnök választás után Majtényi futtatják majd tovább, immár mint közös miniszterelnök-jelöltet.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/32988/pics/lead_800x600.jpg
botka lászló,demagóg,dk,jobbik,köztársasági elnök,majtényi lászló,miniszterlenökjelölt,mszp,soros-simicska koalíció
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?