Blogolj!

Berlinben meggyalázták az áldozatok emlékét a liberálisok


Végtelen emberi hülyeség: liberalizmus a neved!

Gender retyó... mert ugye ez most a legfontosabb ügy Berlinben....

Alig két héttel a 12 halálos áldozatot követelő és mintegy száz sérülést okozó terrorcselekmény után egy újdonsült berlini vezető megtalálta, hogy mi a legfontosabb probléma, amit a terror sújtotta Berlinben meg kell oldani. Nos, a város zöldpárti, elmeroggyant igazságügyi szenátora szerint tovább nem tolerálható, hogy külön női és férfi wc-k legyenek a középületekben. Gendersemleges wc-k kellenek, de azonnal.

Akkor leírom még egyszer, mert elsőre biztosan totál hihetetlen: Berlin új igazságügyi szenátora nem azt tartotta első és legfontosabb dolgának, hogy gyilkos terroristák ne kószálhassanak szabadon, és ne gyilkolhassanak bárhol és bármikor, hanem az volt az elsődleges számára, hogy ne legyenek külön női és férfi wc-k.

És rekordgyorsasággal keresztül is verte, hiszen már föl is mérték a középületeket, hogy a gyors átalakításnak semmi akadálya. A sokezer wc átalakítására biztosan lesz pénz, ugyanakkor a hihetetlenül gazdag német államban arra már nincs elegendő forrás, hogy a terroristagyanús személyeket folyamatosan megfigyeljék… Viszont lesznek gender wc-k!

Már az is kérdés, hogy egy zöldpárti szenátor miért éppen a gender wc-k élharcosa, de legyünk nagyvonalúak, ha neki ehhez van késztetése és gusztusa, ám tegye… De tessék mondani! Egyetlen épelméjű és cselekvőképes ember nincs Berlinben, aki ezért jól pofánvágja, vagy legalábbis azt mondja, hogy na, ezt nem!?

Sok millió berlini birka módjára tűri el, hogy ez a liberális majom totális hülyét csináljon belőle?  A német társadalom eltűri, hogy a véres berlini merénylet után nem sokkal ilyen ügyekkel foglalkozzanak a biztonság megteremtése helyett? Hiszen épp tegnap írta a Németországgal foglalkozó hírblog, hogy a német belügyminiszter beismerte: a német állam jelenleg védtelen a terrorizmussal szemben.

És akkor azzal még nem is foglalkoztunk, hogy milyen szép is lesz, amikor arab férfiak nyomulnak be a nők mellé a mosdókba, hiszen megtehetik a gendersemlegesség jegyében… Vagy amikor szexuálisan aberrált nyomorultak majd a kislányok mellé ülnek be a gendersemleges wc-be leskelődni, fotózni, videózni. Ehhez képest az már csak röhejes, amikor a szép porosz Brünhildák a piszoárt akarják majd használni, mert éppen férfinak érzik magukat.

Mindez elkeserítő példa arra, hogy bár a liberalizmus halott, de még holtában is fertőzi és rohasztja a társadalmat.

Dirk Behrendt, a zöldpárti igazságügyi szenátor vigyorog a kép közepén...

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/32937/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,berlini merénylet,demagóg,genderelmélet,genderideológia,gendersemleges,liberális jogrend,szélsőliberális zsarnokideológia,terrorista,terroristák,terrorizmus
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Gabor 2018-04-11 19:59:29
meg kell nezni ezeket a figurakat es sokmindenre feny derul.....
A tyuk es tojas problema ujabb kiterjesztese: mi volt elobb? a liberalis, vagy a nrmi tevelygo ( Isten orizz, hogy kirekeszto legyek )
Válaszolok
László Tibor 2017-01-04 16:58:59
A buzeráns bandának az agyára ment a liberális"demokrácia"!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?