Blogolj!

Amikor a liberálisoknak csak az ember nem számít…


A pénz sokkal fontosabb, mint az ember, a nő, az édesanya! Na, ilyen az a liberális alapelv, amikor csak a pénzt nézik, az embert nem, amikor csak a pénz a fontos, az ember nem. Sőt, ilyenkor még a női mivolt sem számít.

A liberálisok jót rúgnak az idős nőkbe is...

Meg kell szüntetni a Nők 40-et, azaz azt a lehetőséget, hogy életkortól függetlenül nyugdíjba vonulhassanak azok a nők, akik 40 évet már ledolgoztak. Megijedni azért nem kell, mert ezt nem a Kormány, hanem a „szakértő” akadémiai közgazdászok mondják.

Hoznak is föl persze szép, megkérdőjelezhetetlen közgazdasági érveket. Például, hogy ez pozitívan diszkriminálja a nőket, amit szerintük semmi nem indokol. Sőt. Inkább a férfiakat kellene így diszkriminálni, mert korábban halnak. És persze az is érv, hogy ez milyen sokba kerül az államnak…

Legott javasolnak is helyette egy „rugalmasabbat”. Szerintük az sokkal jobb lenne, ha mindenki eldönthetné, hogy mikor megy nyugdíjba, de ha korábban, mint 65 évesen, akkor azzal arányosan csökkentsék a nyugdíját a korhatár eléréséig. (Zárójelben: ez szerintem közgazdaságilag is marhaság!)

Na, ilyen az a liberális alapelv, amikor csak a pénzt nézik, az embert nem, amikor csak a pénz a fontos, az ember nem. Sőt, ilyenkor még a női mivolt sem számít.

Nem nézik, hogy a nők általában szülnek, hogy anyaként sokszor dupla teher hárul rájuk. Tudom, változik a társadalom és egyre többen vagyunk férfiak, akik kivesszük a részünket a házimunkából és a gyermeknevelésből is. De még így is evidens, hogy a gyermekáldás mindenképpen sokkal több terhet ró egy nőre, mint egy férfira. És persze a fizikumbeli különbségek sem elhanyagolhatók. Akár tetszik ez a genderelmélet idiótáinak, akár nem, ez is tény.

Egyszóval: férfiként és józan paraszti ésszel gondolkodva, eszem ágában sincs megkérdőjelezni annak értelmét, hogy a nők negyven év munkaviszony után elmehessenek nyugdíjba.

Szerintem igenis jól van ez! Nem gondolom, hogy ez engem férfiként negatívan diszkriminál… Mert nekem, nem csak a pénz számít, sőt nem elsősorban a pénz számít, hanem az ember, a nő, az édesanya.

Szerencsére az Orbán-kormány is hasonlóképpen gondolkodik! Nem volt ez persze mindig így, hiszen jól emlékszünk még arra az időszakra, mikor a közgazdászok ámokfutását szenvedte el az ország (Lásd például Bokros-csomag, vagy a liberális közgazdaságtan mindenhatóságának nevében tették tönkre az országot és nyomorították meg az embereket (lásd Gyurcsány- és Bajnai-kormány)

Ezért hát a közgazdászok akadémiai társaságának ezúton kívánok az új évre némi empátiát, a pénz mindenhatóságát ellensúlyozandó!  

3
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/32530/pics/lead_800x600.jpg
bajnai gordon,demagóg,gyurcsány ferenc,közgazdaságtan,nő,nyugdíj
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Miki 2016-12-22 12:53:39
2018-ban MI JÖVÜNK! Tönkretesszük a kurva országotokat (csak azért is igy mondom...) És akkor nem lesz irgalom! Viktor, Kövér, Áder, Pörzse, Bayer, Te, Erdő Péter, Balog Zoltán,
Semjén Zsolt ...rajta vagytok a halállistánkon, ismerünk titeket, tudjuk, hogy antikommunista a felfogásotok, LÓGNI FOGTOK! ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC!
Válaszolok
Miki 2016-12-22 12:44:25
Nekünk, ballibeknek csak a pénz számít... minél inkább eltűnik a társadalomból minden magasabbrendű érték, család, erkölcs, vallás, hazafiság, kultúra minél inkább csak a pénz lesz az egyetlen érték, annál szilárdabb lesz hatalmunk a meghülyített, megalázott, hagyományaitól, erkölcsétől, nemzettudatától megfosztott magyar társadalom fölött! És ennek már csak egy valaki áll az útjában: VIKTOR! De már nem sokáig! Éljen Gyurcsány Ferenc!
Válaszolok
Miki 2016-12-22 12:41:46
De nem kell, hogy a nők szüljenek, mi nem akarjuk, hogy sok gyermek szülessék! Nekünk nem szent a család, mint neked meg Viktorkának!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?