Blogolj!

Hadházy Ákos! Takarodó! Most!


Nyomatékosan felszólítok minden demokratikus gondolkodású országgyűlési képviselőt, hogy azonnal vonuljon ki  az ülésteremből - pártállástól függetlenül -, amikor Hadházy Ákos ezentúl megbecsteleníti felszólalásával a Parlamentet

Miközben a hülye szocik némelyike már szükségállapotot vizionál arra az esetre, ha nem a Fidesz nyerne 2018-ban, a balliberálisok új üdvöskéje elszólta magát. Hogy mire készül, a magát előszeretettel demokratikusnak nevező oldal. Forradalomra, azaz fegyveres harcra. Erre csak egyet lehet tenni: aki ilyet mond, azt el kell takarítani a közéletből. Azonnal.

Jószerével a vereség biztos tudatával készülődhet egyelőre a baloldal a 2018-as választásokra. A népszavazás érvénytelenségét sem tudták meglovagolni, sőt, addig sértegettek 3 millió 360 ezer embert, ameddig örök ellenséget csináltak belőlük a baloldal számára.

A győzelmi jelentéseik az érvénytelenségről nem jöttek át, nem is jöhettek, hiszen soha nem látott tömeg szavazott a baloldal ellen. Elég volt csak ránézni Molnár Gyula mszp-s pártelnök komor arcára a népszavazás után. Amikor bejelentette, hogy „győztek”. Ő tudott számolni. Látszott rajta, hogy pontosan tisztában van vele, hogy mit jelentenek a számok, hogy mekkora vereség ez valójában nekik. Tisztában volt vele, hogy ez tovább rontja az esélyeiket 2018-ban. Zárójelben megjegyzem: érezte ezt ő előtte is, nem véletlenül próbált meg valamiféle hintapolitikát a migránsbeözönlés ügyében a népszavazás előtt.

A közvéleménykutatások meg - a baloldal hurráoptimista győzelmi jelentései közben - az eddig is utcahosszal vezető kormánypártok további erősödéséről tudósítottak.

Hadházy meg hónapok óta veri magát a vélt korrupciós ügyekkel. Annyira belejött, hogy pártja a pártelnökség mellett a Parlamentbe is beemelte. Az így fejébe szállt dicsőség párosult a korrupciós ügybuzgalmának totális kudarcával. És ebben a totál skizofrén állapotban olyasmire ragadtatta magát, amit demokratikus politikus soha nem tehet meg. A törvényesen és demokratikusan megválasztott kormány ellen nyíltan fegyveres felkelésre bujtogat.

Minden normális országban az ilyen elképesztően súlyos „politikai bűncselekmény” azonnali és végzetes következményekkel jár. Ha nem mond le azonnal, akkor a sajátjai zárják ki, közösítik ki, és zavarják el.

Erre a magát előszeretettel demokratikusnak nevező balliberális oldal természetesen képtelen lesz. Miért? Mert Hadházy elszólása nem más, mint tükör. Tükör a balliberális oldal számára. Csak azt mondta ki, amit jó néhányan suttognak közülük a parlament folyosóin, és amelyet párezer hőbörgő elmebeteg hirdet a facebookon.

Ettől azonban még tény a tény: Hadházy Ákos végérvényesen kiírta magát a demokratikus politikusok közül. Nincs helye sem a Magyar Parlamentben, nincs helye demokratikus pártban, nincs helye a tv képernyőjén, nincs helye a közéletben sehol. Ebben nincs megalkuvás!

Hadházy Ákosnak mennie kell!

Nyomatékosan felszólítok minden demokratikus gondolkodású országgyűlési képviselőt - pártállástól függetlenül -, hogy azonnal vonuljon ki  az ülésteremből, amikor Hadházy Ákos ezentúl megbecsteleníti felszólalásával a Parlamentet.

Fosszák meg minden parlamenti tisztségétől!

Senki ne vállaljon vele közös tv szereplést, vitát, nyilvános fellépést!

Felszólítok minden médiát, amelynek még fontos a demokrácia, hogy a továbbiakban semminemű módon ne adjon hírt Hadházy Ákosról. Töröljük a nyilvánosságból is ezt a vállalhatatlan alakot!

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/31036/pics/lead_800x600.jpg
2018,balliberális,forradalom,hadházy ákos,lmp,mszp
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Jozsef 2017-10-17 11:08:05
Igy van,ez a patkany,ahelyett,hogy allatok gyogyitasaval foglalkozna,csak hulyesegeket beszel! Nagyon OSTOBA!!!
Válaszolok
Rozália 2016-10-18 09:11:19
Ez a patkány forradalmat akar, magyar a magyar ellen, még véletlenül sem a békés megoldásokat keresi, tudja jól, hogy semmi esélyük kormányra jutni, ebbe hülyülnek bele ölni is képesek a hatalomért, de nem kapják meg, uszító mocskos hazaárulók, nincs helyük az ország vezetésében.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?