Blogolj!

El vagy te tévedve, kicsi csíra…


Mostanában olyan laza vagy, Feri, úgyhogy én is lazára veszem, hátha így belefér a tök fejedbe, amit mondunk…

Nagyon laza...

Szóval nagyon lazára veszed a figurát… Például, ami a munkába járást illeti. Nem az van, amit te a fejedbe veszel, hát be se jársz dolgozni. Sőt, a csicskáid se. Nincs is ezzel semmi baj, csírácskáim, csak akkor tessék más meló után nézni.

Tudod, van ám úgy, hogy akik nem járnak be a melóhelyre, csak évente egyszer, azokat úgy vágják ki a munkahelyükről, hogy meg sem állnak Angliáig. Ahol aztán sikeres mosogatólány vagy mosogatófiú is válhat belőlük. Ha bejárnak dolgozni…

Aztán lazára vetted ezt a népszavazást is. Hogy aki otthon maradt, az rád szavazott. Lehet, kicsi csíra, lehet, de az hétszentség, hogy az a 3 millió 360 ezer ember, aki viszont elment és nemmel szavazott, és akiket te senkinek neveztél, na azok a büdös életben rád már nem fognak szavazni. Se olyanokra, akik összefekszenek veled. És azért is szólok, hogy 2018-ban hiába vonyítasz, hogy akik otthon maradtak, azok rád szavaztak, nem fogják hozzászámolni őket a párezer szavazatodhoz!

És akkor majd lehet lazáznod… A Kossuth téri aszfalton, az örök ostoba hőbörgők gyülevész tüntetésein… Előre szólok, hogy oda se fognak elmenni az emberek. Nem hogy hét, hanem tíz millió ember fog távol maradni a laza hőzöngéseidtől.

5
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/30884/pics/lead_800x600.jpg
dk,gyurcsány ferenc,kvótanépszavazás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Patacsi Antalné válasza: Miki bejegyzésére 2017-01-01 21:09:43
Na ezek vagytok ti ! Ehhez igazán szólni sem lehet,hiszen az összes érték amit ti képviseltek felsoroltatott!Ez a ballib banda értékrendje! Nem is baj hogy elmondjátok terveiteket,IQ bajnokok!
Már csak azt nem értem, hogy jut eszébe egyáltalán valamelyikteknek is,hogy ladaközelben lesztek ?
Válaszolok
Miki 2016-12-21 17:44:03
Te rohadt balliberálisozó, Orbán fenekéből előbújt magyar mocsok! Győzni fogunk! Tönkre fogjuk tenni a kurva országotokat! Drogot, pornót, erőszakot viszünk az iskolákba, muszlim bevándorlókat az országba, hazugságokat a médiába! Visszaállítjuk az általad gyűlölt kommunista diktatúrát, és te meg a barátaid soha többé nem nyithatják ki a pofájukat! Megint lesz Népszabadság, megint lesz kommunista terror, munkásőrség, kisz és ávó, s bitófán fog lógni Orbán! ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC!
Válaszolok
Katalin válasza: Diák bejegyzésére 2016-10-12 12:10:22
Milyen Ágit?
Válaszolok
Diák 2016-10-12 11:44:19
ferkó BASZIK AZ EGÉSZRE ELADTA MÁSFÉL MILLIÁRDÉRT AZT AMIT TŐLÜNK LOPOTT LOPOTT HÁZBA LAKIK:: UGY LÁTNI EZ MINDENT LOP ! EL OROZTA ÁGIT AZ URÁTÓL VALÓSZÍNŰ ÉS HOGY TŰRI EZT KLÁRA AZ ÖREGECSKEDŐ BUXA NEM TUDOM
Válaszolok
LászIó 2016-10-11 23:36:34
Mit érdekli ez őtet? Televan leszarási pénzzel.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?