Blogolj!

A hülye szocik még írásba is adják, hogy semmibe veszik a népszavazó embereket


Vérlázító facebook fotóval jelentkezett a hazaáruló baloldali tolvajpárt. A rájuk jellemzően agyatlan és gusztustalan képpel azt vágják a magyar emberek képébe, hogy az mszp szó szerint szarik az emberek véleményére.

11 milliárd a semmire – hirdeti az mszp facebook logója. Szóval 3,2 millió ember szava az pont semmi az mszp szerint. Nekik nem számít, hogy mit gondol 3,2 millió ember, aki elmondta a véleményét.

Az mszp lesenkizte és szembeköpte a magyar társadalom közéletileg aktív rétegét. Sőt, tulajdonképpen azokat is lesenkizte, akik igennel vagy érvénytelenül szavaztak, tehát összesen több mint 3 és fél millió embert.

Na ezért tart ott az MSZP, ahol tart. És lassan odakerül, ahová 27 éve való: a történelem bűzös trágyadombjára. Hitler, Sztálin, Lenin, Kun Béla és Rákosi és a többi hazaáruló diktátor bűzlő, rothadó hullája mellé…

p.s.: érdekes. Az maszop a migránsokra kidobott sokkal több milliárdot nem sajnálta. És nem sajnálná azt sem, ha a beözönlőkre kellene évente sokkal többet költeni. Csak a magyar emberek véleményére sajnálja a pénzt…

Íme, a gyalázat:

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/30711/pics/lead_800x600.jpg
beözönlés,hazaáruló,kvóta,kvótanépszavazás,migránsok,mszp,muzulmán horda,tolvajpárt
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?