Blogolj!

Mert a statuálás a lényeg…


Bástya elvtárs őszintén szerette saját magában a szerénységét. És nem félt ezt hangosan kimondani. Az MSZP őszintén szereti saját magában a mérhetetlen hülyeségét. És nem fél ezt rendszeresen világgá kürtölni.

az MSZP-t továbbra sem érdekli egy fikarcnyit sem a magyarság, Magyarország, Európa sorsa

A népszavazási kampány hajrájában úgy alázta magát porrá a szoci párt, ahogy csak a „legszebb Rákosi időkben” tudták magukat az elvtársak.

Igaz, akkor nem volt elég, ha az „áruló” önmagát vádolva, önmagából hülyét csinálva, nyilvánosan „elismerte” vétkeit. Akkor és most is a statuálás a lényeg. Csak akkor Recsk, börtön, körömletépés, veseleverés volt a statuálás kísérője. Ha tehetné, ma is így statuálni a szoci pártelit, de erre legutoljára 2006-ban volt lehetősége. Ma már csak a nyilvános önmegalázásba való belekényszerítés, belezsarolás az egyetlen forradalmi eszköz az MSZP vezetése kezében a statuálásra. És persze a statuálás alanya leginkább önmaga az MSZP.

Mert itt van például ez a dr. Móricz Eszter nevű szerencsétlen szoci nő. Mint arról már írtam, ő ki mert állni, és el merte mondani azt, ami egyébként minden épelméjű nő és keresztény számára teljesen világos: a beözönlő muszlim horda egyértelmű veszélyt jelent a magyarságra, a nőkre, a keresztényekre. Ezért aztán október másodikán elmegy szavazni és nemmel voksol. Ráadásul hozzátette, hogy büszke arra, hogy az MSZP-ben lehet valakinek más véleménye és azt el is mondhatja, mert ez egy ennyire demokratikus párt.

Ami ezután következett, az amolyan igazi magyar szoci abszurd. Az MSZP Országos Elnöksége becitálta a nevenincs XV. kerületi önkormányzati képviselőt, akinek párttagságát fel is függesztette. Majd arra kényszerítették, hogy adjon ki bocsánatkérő nyilatkozatot, hogy nem úgy gondolta, amit gondolt, és mégsem megy el október másodikán szavazni…

Az MSZP tehát statuált: statuálta, hogy mégsem demokratikus párt, statuálta, hogy mégsem lehet önálló véleménye a tagoknak, statuálta, hogy mégsem mondhatja el egy tag - legyen az bármilyen jelentéktelen funkcióban - a véleményét, statuálta, hogy az MSZP képtelen a lényeges kérdésekkel foglalkozni, statuálta, hogy az MSZP-t továbbra sem érdekli egy fikarcnyit sem a magyarság, Magyarország, Európa sorsa, statuálta, hogy az MSZP a vélt politikai érdekei oltárán gátlás nélkül föláldozza a nőket, a keresztényeket, a magyarokat.

Mert a statuálás a lényeg… Gratulálok! Sikerült statuálni!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/30384/pics/lead_800x600.jpg
bástya elvtárs,beözönlés,demagóg,kvótanépszavazás,migránsok,móricz eszter,mszp,muzulmán horda
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?