Blogolj!

Az MSZP a Kétfarkú Kutyapárt alatt vergődik, avagy közelítenek a Darwin-díj felé a szocik


Mi a különbség a síkhülye Kétfarkú Kutyapárt és az ugyancsak síkhülye MSZP között?

Demeter Mártát sem az ezért szeretik... Harangozó Gábor pedig az agyatlan MSZP-s mintagyártmánya

A Kétfarkú Kutyapárt szándékosan beszél hülyeségeket, az MSZP-sek viszont tényleg annyira hülyék.

Az nem meglepő, hogy a pufajkás Horn Gyula pártjában a szellemi színvonal enyhén szólva sem túl magas. De az azért mégiscsak meglepő, hogy képesek időről időre újabb szellemi mélységekbe süllyedni.

Ha a Kétfarkú Kutyapárt tartott volna arról sajtótájékoztatót, hogy a Fidesz migránsok ezreinek betelepítésére készül, akkor azt elintézzük egy bosszankodó kézlegyintéssel, hogy na ezek már megint hülyéskedve trollkodnak a magyar közéletben.

De nem ez történt. Hanem az, hogy az MSZP Somogy megyei elnöke, Harangozó Gábor, az inkább helyes, mint eszes Demeter Márta országgyűlési képviselő társaságában komoly és „leleplező” sajtótájékoztatót tartott arról, hogy a Fidesz migránsok ezreinek betelepítésre készül.

És igen. Bármilyen elképzelhetetlen is, ez az esemény megtörtént. A sajtó ott volt, tudósított. Mondjuk, el tudom képzelni a szerkesztőségekben ülő felelős szerkesztők arcát, amikor elolvasták a riporterük tudósítását… Amikor a riporter huszadszor bizonygatta, hogy de tényleg ezt mondták, amikor többször visszahallgatták a hangfelvételt, akkor nem maradt más, fölhívták az MSZP-seket, akik megerősítették, tényleg ezt mondták…

Ez a szürreális sajtótájékoztató így tehát tökéletes szimbóluma lett az MSZP szétesésének és szellemi mélységének is.

Az MSZP ugyanis képes volt arra, hogy a migránsügyben minden nap mást mondjon. Sőt, volt olyan nap, hogy ketten közülük háromféle különböző álláspontot közöltek, mint az MSZP álláspontja. Igen, a pártelnök Molnár Gyula képes volt még önmagának is ellentmondva, saját magát lehülyéznie. Na ezt a nem kis teljesítményt sikerült most alulmúlnia Demeter Mártának és Harangozó Gábornak.

Ezúton is gratulálunk, nem kis szellemi mélységet sikerült elérniük! De figyelmeztetünk: ez már olyan foka az emberi hülyeségnek, hogy a következő lépés lehet, hogy már Darwin-díjas  lesz!

p.s.

aki nem tudná:

A Darwin-díj egy olyan „kitüntetés”, amelyet azoknak az embereknek ítélhetnek meg, akik valami különösen buta, ügyetlen módszerrel próbáltak egy számukra érdekes célt elérni, és ez az életükbe vagy a nemzőképességükbe került. A nevét onnan kapta, hogy ezek az emberek Charles Darwin a természetes kiválasztódásról szóló híres elmélete értelmében „szívességet tesznek” az emberiségnek azzal, hogy nem örökítik tovább ostobaságukat utódaikra.

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/30305/pics/lead_800x600.jpg
darwin-díj,demeter márta,harangozó gábor,kétfarkú kutyapárt,migránsok,mszp,muzulmán horda
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gáspár 2016-09-17 23:15:55
Lehet, hogy mindkettő élvezi... ;)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?