Blogolj!

Bayer Zsolt, az összevert gyermek és a Való Világ


Minden normális lelkületű ember, családapa, édesanya gyomra összeszorul, mert el tudja képzelni a pillanatot, amikor a szinte felismerhetetlené vert, véres arcú és ruházatú gyermeke betámolyog az ajtón… El tudja képzelni és át tudja élni.

Kurcsány Fletó elfelejtett tüntetni,

És mégis: ha Alföldi megszólal az hír, ha összevernek egy kiváló magyar fiatalt, az – alapesetben – nem hír.

Összevertek egy fiatal magyar srácot Budapest közepén. Brutálisan. Feküdt a földön és még ott is ütötték, rúgták. Többen, azt az egy fiatalt. És mindez sajnos egy rövidke hír sem lenne a magyar médiában, mert annyira mindennapos. Nem mutatják be az áldozatokat, nem csinálnak oknyomozó riportot az elkövetőkről és azok életútjáról. Hír most mégis azért lett belőle, mert történetesen Bayer Zsolt fiát verték össze, ezek az embernek semmiképpen nem minősíthető lények.

Ezért aztán hír lett belőle. Pedig mennyivel fontosabb és meghatározóbb hír ez annál, minthogy nyAlföldi Roberta utálja a hazáját. Miért? Mert a homokos és perverz Alföldi kijelentése, érzései egy normális, ép lelkű ember számára idegenek, átélhetetlenek. Ám minden normális lelkületű ember, családapa, édesanya gyomra összeszorul, mert el tudja képzelni a pillanatot, amikor a szinte felismerhetetlené vert, véres arcú és ruházatú gyermeke betámolyog az ajtón… El tudja képzelni és át tudja élni. És mégis: ha Alföldi megszólal az hír, ha összevernek egy kiváló magyar fiatalt, az – alapesetben – nem hír.

És persze ennél is sokkal fájdalmasabbak a reakciók. A némaság. Nem láttam Kurcsány Fletót tüntetni „Én is Bayer Zsolt fia vagyok” feliratú táblával a nyakában. Gyurcsány kussol. Nem láttam, hogy összevert fejűre maszkírozva tüntetne a Parlamentben néhány balliberális asszonyság. Inkább kussolnak. Nem szólalt meg bolgár úr és kussol TGM is. 

És akkor az örvendező – „csak azt kapta, amit megérdemelt a rohadt náci és az apja is megérdemelte volna!” – stílusban kommentelő véglényekről már végképp nem is akarok beszélni.

És miközben ezeket a sorokat írom, két milliónál is többen ülnek a tv előtt és bámulják a Való Világ című médiamocskot. Azon a csatornán, ahol napi szinten űzik a kormánygyalázást, és ahol kéjelegve számoltak be arról, hogy aznap éppen melyik hazaáruló adta vissza a kitüntetését Bayer Zsolt miatt. És ezen a csatornán pénzt, energiát, időt, és emberi munkát nem sajnálva mutatják be a VV agyhalottak életútját.

Mikor érjük meg végre, hogy ezek a jelenleg mocsokgyártók, végre arra áldoznak pénzt, időt, energiát és emberi munkát, hogy bemutassák tényszerűen az olyan mocsok lények előéletét és "munkásságát", mint azoké, akik most éppen Bayer Zsolt fiát verték össze? Na, az lenne sajnos az igazi magyar való világ…

 

4
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/30164/pics/lead_800x600.jpg
alföldi róbert,bayer zsolt,hír,kurcsány fletó,médiamocsok,való világ
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Jozsef 2016-09-13 07:02:02
Fizessenek a bűnösök .Hollandiában a bűnelkövetőt nem az adófizetők tartják el !Orvosi ellátást is fizetniük kell !Naponta 17 €-t kell fizetni a fogva tartásáért ,koszt,kvártély,őrzés ,mivel az őrők fizetését is vonják tőlük a kárt is fizettetik.8 börtönt zártak be Hollandiában csökkent a bűnözés.Röhögnek amikor becsukják őket ,hiszen nem kell dolgozni télen fűtenek ,ingyenes orvosi ellátása van és fürödhet.Szabolcsi falvakban még folyóvíz sincs nem hogy angol wc .
Válaszolok
Tarr válasza: Gáspár bejegyzésére 2016-09-12 12:54:53
Na idefigyelj!
Ha majd érdekel a véleményed, megkérdeznek! Addig pedig KUSS, ha jót akarsz! Te beszélsz itt helyesírásról, te bolond gyurcsány szar! Te, aki betartod a szabályait, holott azok a szabályok nem azok, amit a Magyar nyelv előír! Én az eredeti Magyar nyelvet használom. Aszerint írok, beszélek! Nem pedig a bolond gyurcsány akarata szerint. Itt van pl egy szó. Az pedig így szól helyesen, hogy egyenlőre. Nem pedig mint gyurcsány mondja, hogy egyelőre. Menjen ő előre a bolond társaival. KIFELE AZ ORSZÁGBÓL, HA KEDVES AZ ÉLETÜK. NEKIK IDE SEMMI KÖZÜK!!!!
Válaszolok
Tarr 2016-09-12 12:52:02
Egyet értek Bayer Zsolt Úrral.
Pontosan erről van szó. Ezen kellene változtatni!
Drasztikus, kőkemény változásra van szükség!
A hazug, hazaárulónak mondott, és Magyarellenes médiákat egytől egyig bezárni.
Helyettük normális médiákat indítani, amik építik a nemzeti értékeket, nem rombolják. A kormányellenes dolgok egyébként is bűncselekmények úgytudom. Fel kell lépni tehát ellenük, és rendet csinálni! Az adott médiák, és akik támogatják, ne mehessenek tovább Magyarországon! Ez lenne a hidegzuhany, amit megérdemelnének őrültségeikért! Plusz kitiltani az országból azokat, akik ellene vannak!!! Mert itt semmi keresnivalójuk!
Válaszolok
Gáspár 2016-09-12 10:58:37
Szívből jövő együttérzésem! Ezek nem emberek.
(Bocsánat, de itt hiányzik egy vessző, ezért kétszer is olvasnom kellett az értelmezéshez: "ha Alföldi megszólal az hír"-- Alföldi után vessző. :-) /
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?