Blogolj!

Pedagógusokat leszarozó apuka a címlapon


Mert neki joga van mindent és mindenkit leszarozni. És persze joga van kioktatni a pedagógusokat. Mert ő mindent tud. Mindent jobban tud. Mert ő marketingguru… 

Igen, ez a jó kiállású, jól öltözött Berényi Konrád nevű lény szarozza az index címlapján az egész pedagógustársadalmat...

Az index nevű szennylap ismét nagyot húzott: szarozó apukát tett a címlapra. Valahonnan a facebook mélyéről előástak egy (mint kiderült, dolgozott valaha az indexnél is) önjelölt, baromi nagy online marketing szakértőt. (Ebből az állatfajtából minden nap terem legalább egy a facebookon… Aki közülük kétszer egymás után 100-nál több lájkot tud begyűjteni valami agymenésére, az másnaptól már online marketing tanácsadó/guru/cégvezető/stb…)

Nos, ez a marketingzseni, ha már facebook, hát kihányta az világba a 12 "jó tanácsát" a pedagógusok számára. Többségében szarozik. Szó szerint. Ez szar, az szar, meg amaz is szar. Szerinte.

Szar az évnyitó, szar a versmondás, szar az ünneplőruha. És úgy általában szar minden, ami keretet ad az (iskolai) életnek. Ma az évnyitó és az ünneplő ruha szar, holnap már a nemzeti ünnepeket is fölösleges lesz ünnepelni az iskolában (mert „csak a szar ünneplőben való feszengés marad meg, az ünnep nem”). Aztán hamarost szar lesz számára a tananyag is, mert hát minek tudni ki volt Szent István... És végül szar, tehát fölösleges lesz maga az iskola is... 

És ha épp nem szarozik, hát olyan nagyívű tanácsokat oszt, mint hogy „ne vedd el a gyerek mobilját, hanem építsd be a tanításba”. És ami még szebb: „használj e-mailt és facebook csoportot, ne papírokat küldözgess haza a gyermekkel”

Most abba nem megyek bele mélyen, hogy ez a „nagytudású” adottnak veszi, hogy minden gyermek mobillal jár iskolába (nem így van!), és hogy minden szülő facebook és e-mail függő (ez sem így van!), de annyit azért meg kell jegyezzek, hogy az ilyen ostoba észosztás helyett inkább megkérdezhetné ő maga, hogy miben tud segíteni a pedagógusnak, ha már ő elvárja 12. pontként, hogy tekintse őt partnernek a tanár!

Nekem egyébként nem 12, hanem csak 2 dolog jut erről az egészről az eszembe:

1. Ne legyen az apád Berényi Konrád, mert az szar. (Elképzelem, szegény gyermek hogy érzi magát az iskolában, ha a tanárai olvassák apuka szarozását)

2. Ti indexes hülyegyerekek! Ha most néhány plusz oldalletöltésért cserébe leszarozzátok a pedagógusokat, hogyan akarjátok majd pukli-muklival az élen a kormány ellen hergelni őket?

5
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/29906/pics/lead_800x600.jpg
index,pedagógus,pedagógustüntetés,pukli istván
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Adri válasza: Kövesi bejegyzésére 2016-09-02 20:09:27
A cikk írója?! Igen, az!
Válaszolok
István 2016-09-02 19:23:31
Egyrészt én személy szerint Örülnék, hogyha az 5-es kisfiam nem intőt kapna folyamatosan, amiért szünetben, ismétlem SZÜNETBEN smsezik, hanem bíztatnák, hogy használja a technikát. Az iskolában XP van a gépeken, és egész évben a word programot tanulják. Az ő generációja ebben fog élni. Egyetemi tanárként a csoportombak facebook csoportot hozok létre minden évben, ahol az órával kapcsolatos anyagokat meg tudom osztani, tudnak egymással beszélni, egymásnak közvetlenül segíteni, akár tőlem is segítséget kérni. Egyszerűbb és környezetkímélőbb, mint a tonna papír. Ők ebben élnek, hát hasznomra fordítom. Egy iskolában is megtaníthatnák, hogyan keressenek, hozzanak létre online egy tárhelyet, dokumentumot, megtanítani mi az a wifi, hogyan lehet tanulócsoportokat létrehozni vagy egy saját email fiókot regisztrálni. Hogyan óvakodjanak az internetes bűnözőktől. Az ünneplővel én sem értek egyet, így hozzá szokhatnak, hogy egy vizsgán, legyen az egy érettségi, egyetemi vizsga, vagy éppen egy záróvizsga. Vannak diákjaim akik bevallják szorongva érzik magukat ünneplőben, mert nem szoktak ehhez hozzá. Házifeladat: legyen, meg ne is. Feháborít, hogy a tanár csak mesél, meg megmutat egy két-példát, és evárja, a gyerek otthon mindent tudjon. A gyereket én tanítom, mert az iskolában csak ledarálják, azt amit maga is el tud olvasni. Először tanuljunk meg rendesen tanítani, tisztelet a kivétenek, másodszor meg tanítsuk meg a gyerekeket tanulni. Az egyetemen minden évben megtapasztalom, hogy a 18 éves frissen felvett gyerekek nem tudják, hogy hogyan kell tanulni. 12 évig jártak iskolába, és nem tudnak tanulni, ez pedig a tanárok hibája.

Egyébkén attól, hogy te egy begyöpösödött kis senki blogger vagy, attól még ne tudd már, hogy kinek mi a jó. Egyébként, ha egy kicsit is utána néznél, mert én használtam a googlet, tudhatnád, hogy nem egy tegnap született senki marketingesről van szó, hanem ahogy látszik a weboldalán, meg a blogján elég régi motoros a szakmájában. Az egyes pontodra meg annyi, mint egy 2 gyermekes apuka, elmész a büdös k*urva anyádba Te szar alak, hogy a mocskolódó írásodba valakinek a gyerekét is belefoglalod. Mindennek van határa, a gyerekeket nem szabad ebbe belekeverned. Szidd az embert, de egy gyereket ne! Ne mondj olyat, hogy szar ha XY az apád. Egy gyereknek se!
Válaszolok
Gombos 2016-09-02 09:36:01
Te gusztustalan hájtömeg ! SZAR a keserves k....rva édesanyád, aki ilyen SZAR alakot SZART a világra, a SZAROS édesapád jóvoltából. Kívánom, hogy az életed is csak SZARBÓL álljon. Le vagy SZARVA, te mocskos állat . . .
Válaszolok
Kövesi 2016-09-01 14:44:57
Ez 1 szar alak.
Válaszolok
András 2016-09-01 13:39:24
Nekik a szar sem elég büdös a mai magyarországon!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?