Blogolj!

Ti szocik és egyéb gazemberek! Ez a sokszázmillió nem hiányzik a magyar egészségügyből?


Van pofátok reklamálni az egészségügyért?

Nektek van pofátok – ráadásul hamis – fotókat osztogatni a facebookon, hogy mire nincs pénz a kórházakban?  És hogy elvándorolnak az orvosok, meg a nővérek?

Nézem rutinszerűen a facebookot. Mindent elönt az olimpia… Már öt aranynál tartunk. Elképesztően szép teljesítmény. Ám még ezen is képesek egyesek veszekedni. Így is találnak mocskolódni ürügyet. Aranyat nyertünk. Magyarország sikeres? Nem tűrhetik, mocskolni kell. Már a vérükben van. Már zsigerből jön. Szidják, mocskolják a riportert, a kommentátort. Meg a másik magyart. Hogy az hogy mer örülni, neki nincsen rá joga, mert a Zorbán…

Aztán a sok örömködő és szerencsére kevesebb gyűlölködő olimpiai poszt után szembejön egy egészen más fotó. Lepusztult kórházi részlet. Alatta persze politikai mondanivaló. Így néz ki a … kórház egyik része. Bezzeg a stadionokra mennyit költött a Zorbán… Meg, hogy ezt a szocialisták nem tűrik… Ezt harsogja bele a képembe a kedves ismerősöm a facebookon. Nagyrutin: google képkereső. Nééé, hát mik ki nem derülnek! A fotó kb. 10 éves és természetesen nem Magyarországon készült… Magyarán hamis fotóval kampányolnak a magyar Kormány ellen.

De nem is ez a legnagyobb gond. Hanem az, hogy szembejött ez is, egy facepress.hu cikk: „Komoly egészségügyi kockázatot jelentenek a migránsok Magyarországon.” Igazából már a címe is sokkoló, de még rosszabb, amit olvashatunk benne. Csak egy részlet: tavaly április óta a beözönlők egészségügyi ellátása 350 millió forintba került. 350 millióba. És hány orvos, ápolónő, szakorvos ideje ment el vele, ami az amúgy is szakemberhiányosnak mondott Magyarországon még rosszabb helyzetet teremtett!

Ti szocik és egyéb gazemberek! Ti, akik ide csődítettétek és továbbra is ide akarjátok csődíteni ezt a vészterhes és veszélyes muzulmán csürhét! Tessék mondani, az a sok százmillió, amit a menekültekre költöttünk tök fölöslegesen – mert általában meg sem várják a vizsgálatok eredményét – az nem hiányzik a magyar egészségügyből? Hány kórházi szobát lehetett volna felújítani, hány ágyat beszerezni abból, amit a muzulmán csürhére miattatok el kellett költeni? Azoknak az orvosoknak és egészségügyi szakdolgozóknak a munkája nem hiányzott a magyar kórházakból, rendelőkből, akik az egészségüket kockáztatva voltak kénytelenek vizsgálgatni a sokszázezres menekültcsürhét? Nem lehet, hogy néhány orvosnak, ápolónőnek abból lett elege és ment Nyugatra, hogy attól rettegett, hogy mikor szed össze valami afrikai kórságot a beözönlőktől?

És ezek után még nektek van pofátok reklamálni az egészségügyért? Nektek van pofátok – ráadásul hamis – fotókat osztogatni a facebookon, hogy mire nincs pénz a kórházakban?  És hogy elvándorolnak az orvosok, meg a nővérek?

Mindig is a magyar társadalom legalja hulladékai voltatok, ti szocik, és mindent meg is tesztek a mai napig is, hogy ott is maradjatok…

6
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/29382/pics/lead_800x600.jpg
beözönlés,egészségügy,kórház,menekültek,migránsok,muzulmán horda,nővér,orvos
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Varga válasza: anabell bejegyzésére 2016-10-09 09:28:21
Kíváncsi vagyok arra, hogy Ön ekkora ego-val,
2010-re miért nem 5-600ezer forintos fizetéssel vagy nyugdíjjal rendelkezve okoskodik, osztogat meg gyalázatosan aljas hazugságokat???
Az 1945-től eltelt évtizedek után 2010 -re miért nincs Magyarországon már olyan életszínvonal, oktatási rendszer, olyan kórházi ellátások,
- azok a fizetések, azok a nyugdíjak,
és mind azok, amit most nagy hangon ájvékolva hirtelen hiányolnak, amelyek már,
az osztrákoknál, németeknél, franciáknál, olaszoknál, görögöknél, stb. 1945-től eltelt évtizedekben is megvannak,
... hogy ezeket az óriási hiányosságokat, elmaradásokat se most kelljen pótolni, a 2010 óta eltelt pár év alatt!!!
Válaszolok
Varga 2016-10-09 09:27:26
tavaly április óta a beözönlők egészségügyi ellátása 350 millió forintba került. 350 millióba.
És hány orvos, ápolónő, szakorvos ideje ment el vele, ami az amúgy is szakemberhiányosnak mondott Magyarországon még rosszabb helyzetet teremtett!
Ti szocik és egyéb aljas gazemberek!
Ti, akik ide csődítettétek és továbbra is ide akarjátok csődíteni ezt a vészterhes és veszélyes muzulmán csürhét!
Tessék mondani, az a sok százmillió, amit a migránsaitokr költöttünk tök fölöslegesen - mert általában meg sem várják a vizsgálatok eredményét - az nem hiányzik a magyar egészségügyből?
Válaszolok
anabell válasza: Gábor bejegyzésére 2016-08-14 09:48:19
A cikk iró nem szólna és nem szolhatna semmit, mivel a honfitársai DOLGOZNI mentek külföldre, nem lopni, rabolni, erőszakolni és cirkuszolni, hogy mindez nekik kijár pusztán a létezésük miatt!! Ébredj már fel bakker, ez egyenesen sáskahad
Válaszolok
Gábor 2016-08-13 23:09:48
Az út Magyarországra több hét, a betegségek lappangási idejénél hosszabb, tehát a betegségeket az úton szerezhették és a több hetes várakozási alatt. Olyan kormányok miatt, amelyek nem biztosították a legelemibb higiéniás feltétekét sem a menekültek ellátásárá.
Magyarország tavaly több mint 10 millió Eur-t kapott a menekültek ellátására, mire költötték?
Mit szólna a cikkíró, ha honfitársait csürhének neveznék azok az országok, ahova dolgozni mentek pusztán azért, mert magasabb fzetésért hagyták el hazájukat?
Úgy gondolom nem az a csürhe, amely menekülni kényszerült, hanem azok aKik a nemzetközi jog általunk is aláírt rendelkezései ellenére nem gondoskodnak a menekültek ellátásáról.
Kultúránkat nem ők, hanem az ilyen cikkek írói veszélyeztetik.
Szégyen!
Válaszolok
Laszlo 2016-08-12 17:05:54
Én csak azt javaslom, hogy amennyivel kevesebb pénzt költöttek a migránsok egészségügyi ellátására mint 350 millió forint azt a pénzt Orbán Viktor és bandája azonnal fizesse be az egészségügy kasszába. Azt az összeget az érintettek a sok összelopott pénzből, mellényzsebből kifizetik, csak sajnos az egészségügynek csak csepp a tengerbe.
Válaszolok
Jónás 2016-08-12 01:36:56
Abban azért van némi csúsztatás, h a dokik és ápolónők a migránsok miatti túlmunkáért hagyták el az országot,..
Abban is "bibi" van, h a kórházak nincsenek lerottyanva, mint a háborús övezetekben, vagy esetleg afrika hátsó részein,..
Egyébiránt eléggé gyűlölködő a hangneme, ami sem balról, sem jobbról, sem sehonnan nem kell a magyaroknak.
Sok pénz a 350 milla, amit a bevándorlókra költött a magyar költségvetés, de a 8 milliárdos Orbáni NEM voksokra sem kell kiadni feleslegesen a közpénzt, mert NEM változtat semmin, pláne nem állítja meg az itt is kifogásolt migrációt ! Azt a migrációt, amit egyetlen magyar sem akar. Senki aki épeszű, nem akar ide egyetlen 20-40 éves katonákat beengedni, akik szándéka a területfoglalás,.. SENKI ! Ám a szerencsétlen, kiszolgáltatottaknak akik élete veszélyben volt, van, lesz azokon segíteni a magyaroknak is kötelessége és nem beleordítani a világba, h mekkora férgek laknak-e honban, mert az elesetteket NEM segítik, hanem ellehetetlenítik, pláne akkor ha központilag a NEM-re szavaztatják a polgárokat, pláne úgy, h februárban a magyar miniszterelnök már aláírta a kvóta feltételeit Brüsszelnek. Azonkívül az EU-s pénzek felvétele, kötelességekkel is jár, amely alól magyarország kormánya sem kivétel. Miért csak "mi" vagyunk olyan "OKOCKÁK," h népszavazással döntünk arról ami, egyéb más nemzeteknek teljesen releváns, egyértelmű, ill., ENSZ által kidolgozott rendszer, amelyet magyarország is deklarált ! A cím is felháborító, mert sugallja, h csakis a fizess lehet a "jó" szemüveg,.. - ezek után, ki is a gazember,..?! Adj' Isten .
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?