Blogolj!

Hol vagy, Uram?


Hol vagy, Uram?
Segítségért kiáltok hozzád, de nem válaszolsz. (Jób 30:20)

Krisztus a kereszten, Szent Péter trónján pedig Júdás...

Mert az nem lehet, hogy ez a Te szavad, Uram. Ez, amit ez a Ferenc nevű vatikáni celeb az arcunkba köp. Ez nem lehet a Te helytartód, Uram! Nem lehet a Te embered, Uram!

Te védted a nyájadat, Te egybegyűjteni jöttél a nyájadat. Ahol szenvedés volt, Te odamentél, ahol halál volt, Te elvitted a feltámadást.

Ahol barbárok, hitetlenek támadták a tieidet, Te ott voltál velük. Védted, bátorítottad őket.

Te Uram, megvédted a vétkes asszonyt a haláltól. Te Uram értünk szóltál, értünk cselekedtél, értünk imádkoztál, értünk aggódtál.

Lásd Uram! Itt van e fehérbe bújt ember. A báránybőrbe bújt farkas.

A báránybőrbe bújt farkas...

Nem védi a nyájadat, hanem gyalázza. Úton, útfélen. Nem gyűjti egybe a nyájadat, hanem életünkre törő vadakat hoz ránk. Ahol szenvedés van, elkerüli, ahol haló pap hörög, oda nem hoz feltámadás, hol halál arat a Te nyájadban, Uram, oda ez el sem megy.

Ahol hitetlenek, barbárok támadják a tiedet, Uram, ott ez bátorítja, segíti a ránk gyilkos düh-vel özönölőket. Nincs velünk, nem véd minket, nem bátorít minket, csak azokat, kik életünkre törtnek.

Nem védi meg az ártatlan asszonyt, hagyja, hadd gyalázzák szabadon mindenféle hitetlen vademberek. Nem védi a megtámadott apácákat, nőket, kikre a templomban törtek rá a tomboló antikrisztus katonái. Nem szól értünk, de gyaláz minket, a Te népedet, Uram. Nem cselekszik értünk, de áldozatul a barbároknak odadob minket, a Te népedet, Uram! Nem imádkozik értünk, de elnézi, ahogy pusztítanak minket, a Te népedet, Uram!  Nem aggódik értünk, de elhallgattatja jajszavunk, a Te népedét, Urunk!

Hozzád kiálltunk, Urunk! Halld meg a mi szavunk, mert nincs aki szóljon értünk. Szent Péter trónján Júdás ül…

Készül az új címlapsztori - Ferenc pápa megvédi a muszlimokat...

Bayer Zsolt, Bádog blogban megjelent írásában tökéletesen végigveszi Ferenc pápa elképesztő nyilatkozatának égbekiáltó bűneit. Érdemes elolvasni: A pápa esze

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/29113/pics/lead_800x600.jpg
ferenc pápa,júdás,vatikán
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Tamás 2016-08-03 08:10:59
Az Egyház is, mint intézmény, mint minden emberi dolog, az emberekre van bízva. Az ember szabad, teljesen szabad. Épp ez a legnagyobb terhünk. Nem Isten fogja kinevezni vagy leváltani Róma püspökét, hanem mi emberek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?