Blogolj!

Merkel csúnyán átverte a németeket és a német cégeket is


A migránspátyolgató idióták újabb érvéről derült ki, hogy szemenszedett hazugság

 sem agysebész... és dolgozni sem akar...

Amint arról a facepress.hu oldalt hírt adott, kiderült, hogy mégsem agysebészek… Mármint a bevándorlók. Sőt, nemhogy nem agysebészek, hanem a tanulatlan, tudatlan, végzettség nélküli, nyelveket nem beszélő százezrek özönlöttek be Németországba. A hivatalos német felmérések azt mutatják, hogy a beözönlő muzulmánok legalább 70 százaléka maximum segédmunkásnak lesz jó. Majd. Ha legalább alapszinten megtanul németül.

De még így sem igaz. A felmérések azt mutatják, hogy a beözönlő muszlimok legalább 70 százaléka maximum segédmunkásnak lenne jó. Lenne, ha hajlandó lenne dolgozni. De nem hajlandó.

Beszédes adat, hogy a millió migráns számára létrehozott 2700 gyakornoki helyből mindössze ötszázat sikerült betölteni. A német cégeknél pedig összesen 54 menekültstátuszú dolgozik. 54! Nem elírás! Alig több mint félszáz! Egy 80 milliós országban, ahol mintegy 2 millió migráns van már.

Magyarul az elmúlt másfél-két évben a beözönlő több mint 2 millió migránsból 500 lett gyakornok és 54 pedig dolgozó ember.

Pedig a migránsválság idején hogy harsogták az európai és hazai migránspátyolgató idióták, hogy Szíriából az elit menekült Európába, az agysebészek, az atomfizikusok, egyetemi tanárok, tudósok, kutatók, tanárok, orvosok, ügyvédek, cégvezetők… Azt harsogták minden létező fórumon a szemünkbe, hogy ezeket az embereket azért kell befogadnunk, mert ők lesznek Európa legjobb munkaereje. A német cégeket egyenesen az olcsó, de nagy tudású munkaerővel hitegették.

Nos, most a németek is beismerték, hogy ez egy szemenszedett hazugság volt.

A legalja népség tört rá Európára. A tanulatlan, tudatlan, kulturálatlan, dolgozni nem akaró rabló csürhe.

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/28802/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,beözönlés,bevándorlás,európa,háborús menekültek,menekültek,migránsok,muzulmán horda,németország
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
István 2016-07-23 19:18:21
Egy 80 milliós országban, ahol mintegy 2 millió migráns van , tehát minden másodiknak meg kell ölni 80 embert, a többi nyert egy országot!!! Gratulálok! Még tank se kellett hozzá!!!!
Válaszolok
Józsefné
Józsefné 2016-07-21 19:03:39
Már a migráns válság elején lehetett tudni, hogy a menekült mentésnek is más módja van és a vendégmunkásokat is helyszínen kellett volna toborozni.
Pl az angolok ezt is jobban csinálták.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?