Blogolj!

Jegyezzük meg: Gyurcsány és Hadházy egykutya


Nem vetélytársak ők, hanem egy - veszett - alomból valók… Úgy is kell őket kezelni!

Schiffer lelépett, Hadházy előrenyomult...

Végjáték: az LMP gyorsulva rohan a baloldali pártok karjai közé.

Amikor Schiffer András lemondott az LMP (társ)elnöki posztjáról és ezzel együtt a parlamenti mandátumáról, már sejthető volt, hogy az LMP történetének nagyjából a végjátéka kezdődött el.

Ha valakinek kétsége lett volna efelől, akkor a hétvége minden kétségét eloszlatta. Az eredetileg – és Schiffer által minden alkalommal hangsúlyozott – antiglobalista, rendszerkritikus és ökoközpontú párt egy olyan vezetőt választott Schiffer helyére, aki soha nem beszélt antiglobalizmusról, soha nem volt rendszerkritikus, ökokozpontú meg végképp nem.

A Schiffer által minden alkalommal hangsúlyozott távolságtartás a kommunista utódpártoktól semmivé lett, mert a végét járó LMP egy olyan személyt választott Schiffer helyére, aki nem hogy nem tart távolságot ezektől a pártoktól, de egyenesen ezek, azaz az MSZP, a DK, az Együtt és a Liberálisok jelöltjének tekinthető.

A Schiffer által követett, kemény, de elvszerű kritika már a múlté, mert Schiffer helyére egy olyan személyt választott meg a baloldal karjaiba omló LMP, akinek elvek helyett csak féktelen, irracionális gyűlölete van. Minden iránt, ami Fidesz. Hadházy így kompenzálja a múltját, hiszen ne feledjük, egykor Fideszes önkormányzati képviselő volt. Csak aztán a trafik-ügyi fantazmagóriái miatt mennie kellett…

Schiffer kemény kritikusa volt Orbánnak, de gyűlölet nem volt benne soha. Schiffer helyére egy Gyurcsányhoz hasonló paranoid Orbángyűlölőt választott meg az LMP.

Schiffer tanult, gerinces ember, aki nem volt hajlandó magára venni Soros György igáját. Schiffer helyére az LMP egy olyan embert választott, aki önként – és tán némi pénzért – szívesen kiszolgálja a féktelen magyargyűlölő Soros György fantazmagóriáit.

Jó látható most már, hogy az LMP végjátéka Schiffer távozásával megkezdődött. Hadházy Ákos érkeztével pedig fölgyorsult az önfelszámolás szánalmas és undorító folyamata.

Gyurcsány és Hadházy egykutya: nem vetélytársak ők, hanem egy – veszett - alomból valók… Úgy is kell őket kezelni!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/28713/pics/lead_800x600.jpeg
demagóg,gyurcsány ferenc,hadházy ákos,lmp
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?