Blogolj!

A szárszói retyó újabb áldozatai


Jelképes: szombaton, amikor az ország, sőt a 15 milliós magyarság értelmesebb része a Magyar Válogatottnak szurkolt, akkor a magyarok ellen szurkoló Falkasházy Tivadal éppen szárszói találkozót rendezett.

Ezzel végleg lehúzták magukat nem csak a magyarok ellen szurkoló Falkasházy Tivadal szárszói kertjének hátsó budiján, hanem a magyar közéleti retyón is

És lehúzta a közéleti retyón Sándor Máriát és Puklit is.

Szárszói találkozó… Egykoron az országunk sorsáról döntöttek egy-egy ilyen találkozón bennfentesek, balliberális politikusok, bankárok, a valósággal és az emberekkel mit sem törődő „filozófusok”, észosztók, és a hozzájuk csapódott balliberális médiabanda.

Ma már eljutottak oda, hogy a magyarok ellen szurkoló Falkasházy Tivadal szerint sincs se hatása, se értelme az évenkénti találkozóknak. Ez utóbbit – mármint, hogy nincs értelme - mindig is mondtuk, az előbbiért – nincs hatása - pedig hálaimát rebegünk.

Jól jellemzi a találkozó színvonalát – már bocsánat, hogy a szárszói találkozót és a színvonal szót egy mondatba helyeztem – hogy valamelyik korábbi találkozón már az index számára is az volt a legérdekesebb, hogy a képriportban bemutassa, hova jár retyóra az egyre gyérebb közönség.

Ki is tiltották persze őket is, de a szárszói retyó azóta az egész találkozó jelképévé vált. Aki megjelent a találkozón, az biztosan lehúzta magát a közéleti retyón. 2013-ban például maga Bajnai és Mesterházy is. No meg Fletó. Ő annyira szereti ezt, hogy most is ott volt. És persze Lendvai Ildikó is megmutatta, hogy mire képes manapság már ráncfelvarrás terén az amerikai plasztikai sebészet. Még egy két szárszói retyótalálkozó és Lendvai Ildikó megdönti Michael Jackson plasztikai sebészeti beavatkozásainak csúcsát is. Ha csak addig le ne esik a fél arca…

Na, de visszatérve a retyóra… Erre az évre is jutott két olyan „személyiség”, amelyet felböfögött magából a balliberális szennyáradat, és akik szépen, engedelmesen elzarándokoltak a szárszói retyótalálkozóra. Igen, igen. A nagyon független, nagyon érdekvédő, nagyon civil, nagyon Pukli és nagyon Fekete Nővér…

Sok szót már nem érdemes rájuk sem vesztegetni. Ezzel végleg lehúzták magukat nem csak a magyarok ellen szurkoló Falkasházy Tivadal szárszói kertjének hátsó budiján, hanem a magyar közéleti retyón is. Azaz, visszakerültek oda, ahonnan jöttek, a balliberális szennyáradatba, a balliberális kloákába. Mint ahogy ez messziről bűzlött róluk, amióta csak föltűntek a színen.

3
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/28088/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,falkasházy tivadal,farkasházy tivadar,pukli istván,retyótalálkozó,sándor mária,szárszói találkozó
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Levente 2016-06-22 11:09:51
Azon az ominózus találkozón, mikor Tedy kivezette az Indexes fiúkat, még a tányért is kicsavarta a kezükből! Azért az Ágika is élő legendává vált ott, a necces pólójában! Bár, ha jobban meggondolom, ez az egész dolog eléggé necces!
Válaszolok
Chemin 2016-06-21 07:55:00
Felfoghatatlan, micsoda magyarellenes drukkerek élnek hazánkban.
Válaszolok
György
György 2016-06-20 16:30:16
"Szárszónak" is egy a vége ...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?