Blogolj!

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!


Azaz: szomorítsuk el Falkasházy Tivadalt és a Klubrádió idióta hallgatóit!

Csak Együtt! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Azon a bizonyos novemberi napon, amikor infarktus közeli, de mégis eufórikus állapotban örültem a második magyar gólnak a norvégok ellen, azt reméltem – én balga! – hogy a pályán kivívott továbbjutás legalább a magyar csapatnak való szurkolásban, legalább a nemzeti 11 mögötti egységes fölsorakozásban segíteni fog.

Nem így lett. Mert ez Magyarország. Mert az egy olyan ország, ahol Falkasházy Tivadal nyugodtan mondhat élő egyenes adásban egy országos tévében olyanokat, hogy a magyar válogatott ellen szurkol még a románoknak is, mert ha kikap a válogatottunk, akkor az rossz Orbánnak. És ahol egy országos rádióadó meg meri kérdezni, hogy tud-e önfeledten szurkolni a magyar csapatnak az EB-n, tekintettel a kormányfő fociszeretetére.

Ahol a Falkasházy Tivadal még szót kaphat bárhol is az országban, ahol ezt a lényt kiszolgálják a kocsmában, ahol a rádióadó ellen nem hirdetnek azonnal bojkottot, ahol a hallgatók 88 százaléka Orbán miatt nem tud önfeledten drukkolni a Magyar Válogatottnak.

És ráadásul ezek beszélnek árokásásról, gyűlölködésről. Ezek oktatnak toleranciáról, elfogadásról, szeretetről.

A már emlegetett novemberi eufóriámból egy jó barátom mondata józanított ki: „ne hidd, hogy most örülnek a károgók! Csak az „úgysejutunkki” emberekből most „minekjutottunkiúgyisszarrávernekminket” emberek lettek.

Hát mutassátok meg ti Magyar Fiúk, hogy nem, nem, soha. Hogy nem adjátok föl! Hogy küzdötök és elszomorítjátok Falkasházy Tivadalokat, a Klubrádiót hallgató gyökereket és a „minekjutottunkiúgyisszarrávernekminket” embereket!

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/27952/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?