Blogolj!

A nap, amikor már mindenki fasiszta…


Hamarosan eljő az a nap, amikor már mindenki fasiszta e világon, aki magyar. Kivéve persze az Amerikai Népszava épp aktuális szerkesztőjét. Mert persze lehet, hogy nagy antifasiszta nekibuzdulásában még a szerkesztőtársaiban is felfedezi a fasisztát. Mint a szép Rákosi időkben.

Németh Sándor menthetetlenül fasisztává lett.  Persze nagyon úgy tűnik, nem lesz ezzel egyedül. Leszünk még néhány millióan ebben az országban, akik a gyilkos muzulmán horda beözönlése ellen fogunk szavazni

Klerikális fasiszta mindenki, aki nem ért egyet a bölcs (és főleg busásan fizető) vezető, Soros Györggyel. És mivel másképp nem megy a sikertelenségek megmagyarázása - csakúgy, mint a Rákosi korszakban - valamiféle ellenséget kell találni. A fő ellenség természetesen maga Orbán, de mindig kellenek új és új ellenségek, akik alátámasztják, hogy ez egy szemét fasiszta rendszer. Mármint az Amerikai Népszava és szerény mértékű olvasótábora szerint.

Most éppen az ellenzéki tévét és egyébként egy biznisz szektát működtető Németh Sándorról derítette ki az Amerikai Népszava szerzője, hogy fasiszta. Ezt ő onnan Amerikából, mélyen Soros György seggébe bújva is tisztán látja. Hogy itt ki a fasiszta és ki nem. Gondolom, a Hetek című Németh Sándorhoz kötődő hetilap is csak megtévesztésből közöl minden héten jó néhány Izraelt feltétlen támogató és a fasisztákat ostorozó cikket. Mindez csak álca Németh Sándor és a szektája részéről. Titokban mind Hitler-imádó, sőt Orbán-imádó fasiszták ők, akik a sötét szobáik mélyén boldogan tiporják a szent liberális elveket.

De ennek most vége! Mert az Amerikai Népszava és a maradék hithű balliberális médiahadsereg most jó leleplezte őket. Németh Sándor tehát kiátkoztattatott.

És mindez miért történt? Mert épeszű emberként mert gondolkodni. Föltette azt a kérdést, hogy mi lesz az európai zsidóság sorsa, ha Európát elözönli sok milliói gyilkolásra kész dzsihadista, Izraelt mindennél jobban gyűlölő muzulmán. És épeszű választ is mert adni erre a kérdésre. És mivel Német Sándor, amióta csak a hit gyüli nevű biznisszekta létezik, azóta Izrael és a zsidóság feltétel nélküli imádója, más választ nem adhatott, mint ami az egyetlen logikus válasz. Nem hogy nincs szükség muzulmán hordákra, de a beözönlésüket mindenáron meg kell akadályozni. Igen, akár kvótanépszavazással is.

Magyarán Németh Sándor helyesnek tartja a kvótanépszavazást, elmondta, hogy el fog menni szavazni és erre biztatja a híveit. Hogy szavazzanak nemmel a muzulmán horda beengedésére. És ezzel Németh Sándor menthetetlenül fasisztává lett.

Persze nagyon úgy tűnik, nem lesz ezzel egyedül. Leszünk még néhány millióan ebben az országban, akik a gyilkos muzulmán horda beözönlése ellen fogunk szavazni. A többség persze nem elsősorban Izrael, hanem Magyarország és a magyarság jövője miatt érzett felelősséggel.

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/27928/pics/lead_800x600.jpg
amerikai népszava,beözönlés,fasiszta,hit gyülekezete,kvótanépszavazás,muzulmán horda,németh sándor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
lujobp 2016-06-14 08:23:41
Nagyon ismerős ez a velem vagy ellenem. Sőtétben bujkálo ellenforradalmár. Ismerősek a szlogenek? Ma ez igy hangzik ha nem vagy liberális akkor náci fasiszta antiszemita rasszista.stb..stb Változott itt valami?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?