Blogolj!

Ki az igazi menekült?


Aki erőszakkal elveszi azt, amit mások egy életen át tartó munkával megteremtettek, vagy azok, akiktől egy élet munkájának eredményét veszik erőszakkal?

Ő lenne a valódi menekült? Vagy aki előle menekül?

Avagy Németországban sem mindenki hülye…

Nem. Nem a kamuhírportálok egyikén jelent meg a hír, hanem az egyik legnagyobb bajor közszolgálati adó műsorán, miszerint egyre több német állampolgár „menekül” Magyarországra a „menekültek” elől.

És akkor most érdemes megvizsgálni, hogy ki a valódi menekült?

Adott sok ezer, többségében idősödő német állampolgár. A világháború pusztítása, vagy az azt követő kemény, embertpróbáló, nélkülözésekkel teli időszak gyermekei ők. Aztán fölépítettek egy jól működő országot. Egy gazdag országot, a valódi jóléti társadalmat. Egy olyan világot, ahol kiválóan működik az egészségügy, az oktatás, ahol magas szintű a szociális ellátás és ezzel együtt a társadalmi szolidaritás. Amelynek polgárai mindenki másnál többet adakoznak, ha a világ rászorulóinak megsegítéséről van szó.

És erre az országra és erre a társadalomra most brutálisan rárúgták az ajtót, rájuk törtek milliószámra olyanok, akik a jóléti ország fölépítésében nem vettek, nem vesznek és nem is fognak részt venni. De mindazok a juttatásokat követelik, amiket a társadalom a saját tagjai részére megteremtett. És ami nyilvánvalóan elviselhetetlen teher még annak a gazdag országnak, társadalomnak is.

erre az országra és erre a társadalomra most brutálisan rárúgták az ajtót, rájuk törtek milliószámra

De ezt még talán tudná tolerálni a sokat látott német polgár. Amit nem tud, az a kultúra és értékrendszer lábbal tiprása, amiben ő felnőtt, amiben az életét eddig leélte, és amelyben otthon érzi magát. A keresztény és európai világ, amelynek része már például a vallási tolerancia is. És a német átlagpolgár most azzal szembesül, hogy ezeket az értékeket lábbal tiporják azok, akiket beengedtek és akik a társadalmi juttatások legjavát követelik maguknak anélkül, hogy bármit is beletennének a közösbe.

És a német átlagpolgár nem érti, hogy a választott kormánya, a Muttival az élen, miért nem védi őt meg. Aztán kezdi érteni, hogy ma már nem ő a fontos a saját hazájában. És innentől már csak egy lépés, hogy úgy érezze, menekülnie kell. Menekülnie kell egy olyan helyre, ahol ismét otthon érezheti magát. Ahol még európai és keresztény értékrend szerint él az átlagpolgár (a magyarországi balliberális médiából úgysem értenek egy szót sem) és ahol a kormány megvédi az országot, a társadalom kevéske javait a beözönlő követelőzőktől. Mert kétségtelen, hogy a magyar életszínvonal, a magyar körülmények, a magyar egészségügy, a magyar szociális ellátás messze nem olyan, mint a mostani német, de azoknak a németeknek, akik ide menekülnek Németországból, már nem ez számít. Hanem az, hogy itt még otthon érezhetik magukat, itt nem kell félniük. És nem kell félteniük a jövőjüket.

Menekülnie kell egy olyan helyre, ahol ismét otthon érezheti magát. Ahol még európai és keresztény értékrend szerint él az átlagpolgár

A németek sajnos egyre inkább menekültekké válnak saját hazájukban. Ők lesznek az igazi menekültek, akiknek a létalapját fenyegeti a sok beözönlő, nem pedig a muzulmán csürhe.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/27517/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,beözönlés,bevándorlás,élethalálharc,hans,magyarország,migránsok,muzulmán horda,németország
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?